Geneettinen historia Geneettinen historia
Virgin Griffithsu vs Chad Gatsu Virgin Griffithsu vs Chad Gatsu
seinäpaperi seinäpaperi
Melko sairasta porukkaa nuo rasismin vastustajat kun tällaista j Melko sairasta porukkaa nuo rasismin vastustajat kun tällaista j
murphy sai kodin :3 murphy sai kodin :3
Nuket Nuket
Attack of Börh Attack of Börh
Nyt kävi näin :3 Nyt kävi näin :3
Tyttökullissa oli hyvä tunnari Tyttökullissa oli hyvä tunnari
Työnjohtaja :3 Työnjohtaja :3
Kaivurille töitä :3 Kaivurille töitä :3
Tulevaisuuden Suomi Tulevaisuuden Suomi
Opettaja sekaisin Opettaja sekaisin
Marienhof Marienhof
Bikinikierros Bikinikierros
Kissa Kissa
Trumpisti Greta Trumpisti Greta
Tallan kirves Tallan kirves
Ikimuistoinen hetki Ikimuistoinen hetki
voi juma voi juma
Vihreillä on eri totuus. Vihreillä on eri totuus.
vain kallein kelpaa vain kallein kelpaa
Grinderi Grinderi
...hallitus ei ole noudattanut eduskunnan päätöstä... ...hallitus ei ole noudattanut eduskunnan päätöstä...
 379 näyttökertaa, 6 viestiä, 4.46 MB, 1 tiedosto, 02.08.2024 06:37:07
[ + 4 | ]

Näin propagandaa tuotetaan

[72291] [1000013319.mp4] [4.46 MB] [768x576] [87.03s] [] []

02.08.2024 09:12:29
#638856 [+-] Piilota Suosittele

Ylellä on paikkansa, mutta kaverille kans periaatteella sinne on päässyt pesiytymään tietynlaisia ihmisiä ja samaan aikaa monen muunlainen on lähtenyt ovesta muualle.
Moni Yleläinen odottaa varmasti kieli pitkällä, että Nelonen alottaisi taas uutiset, mutta se juna meni jo.

02.08.2024 09:29:39
#638858 [+1] Piilota Suosittele

Tää on kyllä huvittava "kohu". Vähän sama kun jotai itsenaäpaljastajaa haastateltaisiin ja kysyttäisiin, että tykkäätkö itsesi paljastelusta ja se vastaa että kyllä ja sitten kaikki katselee huuli pyöreänä että mitä ihmettä

02.08.2024 09:47:29
#638860 [+2] Piilota Suosittele

Ei mitään uutta aatteellisesta ja ideolgisesta YLE:sta.

Aikanaan ylellä oli ns musta lista artisteista ja kappaleista mitä ei saanut radiossa esittää.
Lainaus: https://fi.wikipedia.org/wiki/Yleisradio

"1970-lukua leimasi myös politisoituminen.
Jo aiemmin Yleisradio oli kieltänyt tiettyjen äänilevyjen soittoa, mutta 1950-luvulla levy joutui soittokieltoon lähinnä teknisistä syistä kuten epäpuhtaan äänen vuoksi. 1960-luvulla tilanne muuttui ja levyjä joutui soittokieltoon myös moraalisista ja poliittisista syistä.
Syitä saattoivat olla esimerkiksi kaksimielisyydet, uskonnollisten tunteiden loukkaaminen, päihteiden ihannointi, vammaisten pilkkaaminen ja kansallislaulujen väärinkäyttö.
Vuosikymmenen puolivälissä joutuivat soittokieltoon muun muassa useat Irwin Goodmanin ja Juha ”Watt” Vainion levyt.
Speden ja Simon Keltainen jäänsärkijä oli soittokiellossa jäänmurtajalakkojen aikana kohdan ”Värssy Wällärille, pojat!” ansiosta.
Varsinaisista soittokielloista luovuttiin vuonna 1972; tiettävästi viimeinen varsinaisella kieltolistalla ollut levy oli Serge Gainsbourgin ja Jane Birkinin duetto Je t’aime – moi non plus.
Eräitä levyjä saatettiin silti edelleen ”jäädyttää”, mikä merkitsi että niiden käyttö oli sallittu ainoastaan erityisestä syystä ja vakavassa asiayhteydessä: esimerkiksi Tuomari Nurmion kappale Kurja matkamies maan oli vuonna 1979 tällä tavoin jäädytetty, ja sen soittaminen kevyessä äänilevykonsertissa aiheutti julkista närkästystä.
Nykyisin vastuu levyjen soittamisesta on päälliköillä ja toimittajilla.

Ylellä oli monopoli radiokanavissa vuoteen 1985 asti, jolloin paikallisradiokanaville alettiin myöntää lupia. Monopoli purettiin vasta vuonna 1995, jolloin muut maanlaajuiset radioasemat sallittiin."

Tähän väliin muistutus YLE:n pääjohtajasta vuosilta 1945-1949, Hella Wuolijoki, NKVD:n asiamies, kommunisti, jatkosodan aikaan tuomittu maanpetoksesta avustettuaan neuvostoliittolaista desanttia ja toimittamalla tietoja nevostoliiton tiedustelupalvelu NKVD:lle.

Sitten kaikki 1990-lukua syntyneet muistaa kuinka ylen lähetyksiin kuului: "Näin naapurissa, Työläisen arkea ja Neuvostoihmisiä" ohjelmat, pikkukakkosen: Pat & Mat, myyrä, nalle luppakorva, nukkumatti ja monet muut animaatiot olivat myös tuotettu rauta esiripun punaisella puolen, jossa pidettiin ideologiasta huoli että se oli "oikeanlaista".

Kun neukkula romahti, oli ylekin hetken hukassa ja matki tyyliltään bbc:tä, mutta 90-lvun lopulla yle löysi monikulttuurisuuden ja uuden "oikea oppisuuden".

Nyt on saatu vielä seksuaali vähemmistöt sotkettua mukaan, niin yle on täysin fokusoitunut uuteen "agendaansa" ja sen propaganda torvena toimimiseen.

Olisiko ylen tarjonta nykyisenlaista, jos ylen pitäisi toimia markkina vetoisesti?

02.08.2024 11:34:41
#638869 [+4] Piilota Suosittele

>>638858 Oikea ongelma on siinä, että täältäkin löytyy jääriä, jotka
näidenkin todisteiden valossa menevät hautaan vääntäen, että yle on
täysin poliittisesti riippumaton eikä aja agendoja.

02.08.2024 15:58:52
#638895 [+2] Piilota Suosittele

juu kyllä kaikki ajattelevat ihmiset ovat huomanneet jo yli 10 vuoden takaa ylen selkeän aatteellisen vinouman. joka on ollut nähtävissä juurikin aihe ja kysymys valinnoissa yms (mitä kysytään ja keltä). mutta onhan se mukavaa kuulla, kun ylen omat työntekijätkin sen vahvistavat. yle otti tehtäväkseen 2000 luvun taitteessa lisätä monimuotuisuutta jutuissaan ja pyrkiä lisäämään suvaitsevaisuutta, muistan kuulleeni jonkun ylen tuottajan haastattelun joskus 2005 jossa myönnettiin, että tällainen tietoinen kehitys oli otettu linjaksi. joten samalla linjalla on vedetty ja vauhtia vain kasvatettu. kaikki varmaan muistaa 2008 miten överit yle otti esim halla-ahon kanssa, oli siis jo 8 vuoden ajassa saatu ihmeitä aikaan ylellä. sen jälkeen vähän hidastivät höyryämistään ku huomasivat, että iso-osa kansasta ei vielä ollutkaan ylen kanssa samoilla linjoilla. tämän jälkeen vaikuttaminen on muuttunut selvästi huomaamattomammaksi. ja ilmenee enemmän siinä mitä uutisoidaan, mitä ei ja mitä jätetään kysymättä jne.. oiva esimerrkki olivat britannian puukotukset. aika nopeasti käännettiin huomio "äärioikeiston" mellakoihin ja siihen miten he levittävät somessa väärää tietoa. miten jos yle olisi vaikka levittänyt oikeaa tietoa eikä alkanut uliseen mitä nahkatukat kirjottelee netissä. mutta tärkeintä oli ulista natzeista, eikä siitä että islam oli taas vauhdissa vääräuskoisten kimpussa.

03.08.2024 07:45:37
#639046 [+-] Piilota Suosittele

Kojaan sen verran itseäni, että eipä ollukkaan ilmeisesti muslimi, perhe on ruandaasta pois ja 92 prosenttia ruondalaisista ihmisistä on kai kristityjä ja 2 prosenttia muslimeja. näiden kohdalla veneet ois pitänyt pysäyttää jo muutamia vuosikymmeniä sitten.

[ 6 viestiä | ]