Dyslexia cat - "are you chitting me?" Dyslexia cat - "are you chitting me?"
Fuck Me Jesus Fuck Me Jesus
@Alchemilla @Alchemilla
Repostnik innostuu Repostnik innostuu
Pöytä kahdelle Pöytä kahdelle
Kissagifejä Kissagifejä
pari webmiä pari webmiä
DbD animaatioparodia DbD animaatioparodia
Ned Stark - On Trust Ned Stark - On Trust
Tunnel of Love Tunnel of Love
Miten sä voit Miten sä voit
selfie selfie
(Y) (Y)
Luolasto Luolasto
Wiidiä börhölle Wiidiä börhölle
Bobby ei vain osaa Bobby ei vain osaa
Tissivalo Tissivalo
Järjestyksenvalvoja :D Järjestyksenvalvoja :D
Hyökkäykseen! Hyökkäykseen!
Talo Talo
Classy Classy
Kunnon lastit Kunnon lastit
Poliisi käyttää valtaansa väärin Poliisi käyttää valtaansa väärin
Mitä tässä tapahtuu Mitä tässä tapahtuu
 143 näyttökertaa, 5 viestiä, 0.9 MB, 1 tiedosto, 09.04.2019 09:42:01
[ + 3 - | ]

Eu

[27420] [image_2019_04_02T15_45_21_731Z.png] [0.9 MB] [708x767] [] []
image_2019_04_02T15_45_21_731Z.png

eu

(53)  · 

lupaus

09.04.2019 10:46:59 | 13:15:28
#184344 [+-] Piilota Suosittele

Asia on varmasti näin yksinkertainen sellaiselle joka ei kykene/halua/tms miettiä miksi ihmiset alkavat siirtyä alueilta toisille. On helppoa sanoa että ovat "paskoneet maansa" ja unohtaa miten paljon länsimaat ovat vaikuttaneet esimerkiksi syrjäyttämällä hallitsijoita ja asettamalla valtaistuimille omia intressejään tukevia nukkehallitsijoita. Ja koko ajan siellä taustalla takapiruna kytänneet rosvojoukot ovat odottaneet oikeaa hetkeä ja valtatyhjiön syntyä.

Ilmastomuutos on tulevaisuudessa seuraava merkittävä tekijä joka tulee aiheuttamaan migraatiota. Tätäkään ei tarvitse miettiä kunhan päästään ovelta ovelle omalla pikku ritsalla. Juu ja kyllä, suomalaisen yksityisautoilijan päästöt ovat kärpäsen paska, samoin suomen päästöt ovat kärpäsen paska, samoin on kärpäsen paska kiinalaisen maakunnan teollisuusalueen yhden tehtaan päästöt. Kaikki on kärpäsen paskaa kun tarkkailuresoluutio on tarpeeksi pieni, joten kenenkään ei tartte tehdä mitään.

Monissa kehittyvissä maissa olisi viljelijöillä hyvät mahdollisuudet oman elämän sekä alueen ruoantuotannon turvaamiseen, mutta tätäkään mahdollisuutta ei ole haluttu tarjota. Valtavilla monikansallisilla yrityksillä on käsittämätön vaikutusvalta poliittiseen päätöksentekoon ainoana intressinään yrityksen voittojen kasvattaminen. Hyvänä esimerkkinä valtavat hedelmätuottajat joilla on mustaa historiaa niin kartellitoiminnasta kuin puolisotilaallisten joukkojen rahoittamisesta ja pienviljelijöiden kurittamisesta.

Juu ei ole mahdollista ottaa jokaista pakolaista vastaan, eikä se ole tarkoituskaan. Olisi kuitenkin helvetin hyvä jos ihmiset kasvattaisivat vähän järkeään ja ottaisivat selvää asioista. Mikään asia ei ole mustavalkoinen ja kaikelle on syynsä.

09.04.2019 16:48:54
#184565 [+-] Piilota Suosittele

>>184344 muttakun väittely pelkkien klikkiotsikoiden tiedon varassa on niin paljon nopeempaa ja turhasta suutahtelun kanavoiminen aiheuttaa dopamiinipärinöitä ;_;

26.09.2021 01:10:35
#503957 [+-] Piilota Suosittele

Näin jälkikäteen kyseltyä: "Missä on ne EU:n yhteishinnat ajoneuvojen, alkoholien, elektroniikan, asumisen, sähkön, polttoaineiden ja elintarvikkeiden suhteen?"
Tuntuu että suomi on kuorinut kaiken paskan unioni kakusta ja maksaa siitä ilosta miljardeja, kaiken huippu on se että valtiovarainministeriö & verottaja & tulli yhteistössä varmistavat kyseenalaisilla veropäätöksillä sen että jos tavan kansalainen edes yrittää hyötyä halvemmista unioni maiden hinnoista niin viimeistään tullin mielivaltainen veropäätös estää senkin tai että byrokratia tehdään vaikeaksi läpäistä jotta ei vahingossakaan kukaan hakisi mitään halvemalla ulkomailta omaan käyttöönsä.

[ 5 viestiä | ]