Perustaja sonja

Anonyymius

Omavalintainen

Medioita voi lisätä

Moderaattorit

Perustettu 30.06.2017 14:38:24 Jäseniä 7 706 Vierailuja 1 234 Ketjuja 88 Viestejä 2 704 Medioita 5

Ilmoituksia ja keskustelua sivustosta

Kiltamestari

27.02.2022 19:58:17
Aiheeseen siis kaikkea uutisointia, missä Suomen amerikkalainen media puhuu paskaa Venäjästä.

Tässä iltalehden artikkelissa väitetään että tuo videon tankin yliajo oli tahallinen. Vaikka postaamastani videosta voi hyvin havainnoida, että tankki lähti kuljettajan käsistä ja luisuun ennen yliajoa.

Kätevästi iltalehti ei tietenkään esitä alkuperäistä videota aiheesta, missä näkyisi tuo tilanne ennen yliajoa vaan leikatun version missä näkyy vain yliajotilanne.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b5239cf9-d657-4ad1-b76a-e13fc1ab6b6f

Noni tästä tää lähtee Suomi mukaan sotimaan:

Nato ottaa käyttöön nopean toiminnan joukkoja, joissa Suomikin on mukana

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008645103.html

Suomi on virallisesti myös liittynyt Amerikan puolelle Ukrainan sodassa:

Suomi antamassa vanhoille tykeilleen vientiluvan Ukrainaan

https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/9897b178-9bca-4080-b7cc-5f9148b96c5d

Ei oo mikään ylläri et nyt valtio ja EU pakottaa nyt natoon liittymistä:

"Suomen kannattaa liittyä Natoon nyt, sanoo yksi Euroopan johtavista turvallisuuspolitiikan asiantuntijoista"

https://yle.fi/uutiset/3-12335263


Amerikka teki ensin kyberiskuja Ukrainaan ja nyt sillä verukkeella on ottanut haltuunsa koko Ukrainan internetin?

Elon Musk käynnisti Starlink-verkon Ukrainan yllä

https://www.verkkouutiset.fi/elon-musk-kaynnisti-starlink-verkon-ukrainan-ylla/#ee7550c4

Amerikka/Ukraina käyttää häikäilemättömästi siviilejä sodassa:

"Venäjän operaation ekana päivänä Putin toisti monta kertaa painokkaasti: "Emme koske siviilikohteisiin, olkaa rauhassa ja menkää koteihinne. Iskumme kohdistuvat vain sotilaskohteisiin ja asevarikkoihin."
Sitten Zelenski määräsi aseita jaettavaksi kaikille siviileille ja teki näin siviileistä sotilaiden kohteita. Jos siviili osoittaa aseellaan sotilasta, jompikumpi ampuu tarkemmin.
Toinen Zelenskin siviiliuhreja tuottava päätös oli siirtää Ukrainan ohjuspuolustuksen ym aseet asuinalueille. Niitä ei voi tuhota ilman siviiliuhreja. Zelenski käyttää siviilejä ihmiskilpinä.
Kolmas siviilejä sumeilematta hyväksi käyttävä toimenpide on estää siviilien pako kaupungeista. "

P.s. itsehän uskon Jeesukseen niin en siten tue sotaa. Mutta mielestäni tekopyhää että nyt on kauhea haloo noussut tästä Ukrainan asiasta, vaikka Amerikka on murhaillut arabimaissa parikyt vuotta porukkaa ja harjoittanut sotaa ties kuinka kauan ja jokapuolella planeettaa. Eikä se ole kiinnostanut ketään. Nyt kun valkolaisten maahan hyökkää Venäjä niin kyllä on aktivoituneet sekä lampaat että lammasmedia kauheaan itkuun aiheesta. Ällöttävää tekopyhyyttä suorastaan! Suomen valtio on rasisti vain sen faktan vuoksi, että tukevat Amerikan vasallivaltiota Israelia sen suorittamassa kansanmurhassa alueella!

P.p.s kyseessä saattaa olla myös Ukrainalainen tankki joka ajoi oman siviiliautonsa päälle, mitään varmennusta tähän ei ole vielä saatu.

P.p.p.s. langan vastauksista valitettavasti tulee huomaamaan kuinka eliitin suunnitelmat ovat onnistuneet ja kansalaiset on saatu manipuloitua väkivallan tielle ryssävihaan. Suomi olisi voinut pysyä puolueettomana mutta nyt on jo liitytty NATO:oon isäntämaasopimuksen kautta ja kohta uudet sopparit sitten tulille, kunhan Suomen kansa saadaan tarpeeksi kiihotettua lisää ryssävihaan. Harmi että lampaat nielee eliitin syötin jälleen ja saattaa Suomen sotaan valinnallaan olla väkivallan ja saatanan puolella. Suurin osa laudan vihaisista kommentoijista ei kuitenkaan ole vihaisia oikeasti, vaan peloissaan sodan uhasta ja että joutuu rintamalle pyssy kädessä. Varsinkin miehille on vaikeaa tunnustaa olevansa peloissaan, joten ego käskee mielummin verhoamaan pelkonsa olemalla vihainen esim. minulle ketä kannatan puolueettomuutta ja rauhaa ja rakkautta. Kannattaa muistaa, että ei Jumala erottele puolustajia tai hyökkääjiä: kun tartut aseeseen ja olet valmis murhaamaan toisen ihmisen, niin se on kuolemansynti.

Suomi on jo puolensa valinnut seuraavassa maailmansodassa:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_ja_Naton_is%C3%A4nt%C3%A4maasopimus

Matt. 26:52

Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Pane miekkasi tuppeen. Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan kaatuu."

Matt. 5:39

Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa. Jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle vasenkin.

Ef. 6:12

Emmehän me taistele ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan, tämän pimeyden maailman hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan.

Tässä on hyvä yhteenveto todellisesta tilanteesta Ukrainassa ja miten NATO/Amerikka on siellä toiminut pitkään kansanmurhaamisen mielessä:

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/vladimiragopov/181278-yksi-ainoa-totuus-eli-suomen-media-ja-ukrainan-kriisi/

TOTUUS ON SE, ETTÄ SOTA ON AINA MURHAA JA KUMMATKIN OSAPUOLET OSALLISTUVAT SIIHEN ELI MURHAAMISEEN! Turha siis valita puolia tässäkään sodassa, sinä voit aina valita olla neutraali, puolueeton: rauhan ja rakkauden puolella. Älä usko Suomen amerikan omistamaa paskamediaa! Sen tarkoitus on vain käännyttää sinut saatanan puolelle, väkivallan puolelle, murhaamisen puolelle ja haluamaan sotatila Suomeenkin!

Näinä aikoina valon ja pimeyden taistelu planeetalla käy yhä ilmiselvemmäksi kokoajan. Pimeyden tiet ovat voitokkaat, on helppoa esim. tarttua aseeseen ja mennä massan mukana sodassa mutta vaikeampaa kieltäytyä siitä ja kohdata valtion kosto ja muun yhteiskunnan halveksunta, kun et suostukaan "isänmaalliseksi" murhamieheksi.

Jyvät erotellaan akanoista! Älä valitse helppoa tietä, vaan se vaikea: älä valitse vääryyttä, vaan valitse oikeus. Ja oikeutta on se, että ketään ei murhaa ketään: oli kyseessä sitten puolustaja tai hyökkääjä. Jokaisella ihmisellä on oikeus elää ja parempi ehkä olisikin jos Suomi olisi Venäjän alaisuudessa, nyt kun ollaan pitkään oltu Amerikan vasallivaltio niin esim. koko maatalous on ajettu konkurssiin ja tänne tuodaan yhä enemmän geenimanipuloitua rehua. Näin esimerkkinä näistä seurauksista, että syötämme lapsillemme tahallisesti myrkytettyä ruokaa! Ja esim. lasten suolistosairaudetkin ovat Suomessakin räjähtäneet käsiin "tuntemattomasta syystä".

Minä en tiedä onko Venäjä parempi valtio hallitsemaan Suomea, kuin Amerikka mutta sen tiedän että Amerikan vasallivaltiona olo ei ole tehnyt Suomelle hyvää! Jos pitää valita kahden herran välillä, niin olisi kyllä korkea aika vaihtaa Suomen hallitsijaa Amerikasta Venäjään: jos valita pitää!

Geenimuunneltua soijaa (rikollisjärjestö Monsanto, Amerikka) tuodaan entistä enemmän siipikarjan rehuksi

https://yle.fi/uutiset/3-10922322


Koko EU on "laillista" eliitin eli vapaamuurareiden/illuminatin harjoittamaa rahanpesua UUTTA MAAILMANSOTAA VARTEN! Sillä ei ole mitään tekemistä rauhan tai toisten auttamisen kanssa.

Italia on saamassa lähes 82 miljardia euroa suoraa avustusta EU:lta.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/34f64c72-415b-423f-af4e-fc944b8065a4

Italia päätti siirtää 110 miljoonaa euroa Ukrainalle

https://www.suomenmaa.fi/uutiset/italia-paatti-siirtaa-110-miljoonaa-euroa-ukrainalle/

Tutkimus paljastaa: Näin Kreikka-tukipaketti valui todellisuudessa pankeille

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001174959.html

Jos olet ihaillut tätä hollywoodin ja eliitin luomasta elokuvasta alkunsa saanutta Anonymous hakkeriporukkaa, niin tässä vaiheessa kannattaisi tajuta että tämä on Amerikan valtion kontrolloima projekti alunperin! Tai eikö olisi vähän lapsellista ajatella, että hollywoodista saa alkunsa jokin vapauden siemen? Suomessakin monet pukeutuvat yhä näihin eliitin luomiin naamareihin. Ihme pelleilyä!

Anonymous aloitti kybersodan Venäjän hallintoa vastaan

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/anonymous-aloitti-kybersodan-venajan-hallintoa-vastaan-kohteina-kreml-propagandakanava-ja-puolustusministerio/8364848#gs.qskyyi


Tässä oma kantani koko eliittien systeemiin räpin muodossa:

https://www.youtube.com/watch?v=yJofYNkpo64

RAKKAUS TULEE VOITTAMAAN! Älä sinä huolitse, pysy vain uskossa siihen.

https://www.youtube.com/watch?v=aKTf0pWu0O8
[ ?-Russian-War-In-Ukraine---Tank-Crushes-Civilian-Car-Miraculousl ] [3.35 MB] [video/mp4]

27.02.2022 20:04:10
#551026 [+7] Piilota Suosittele

Mitäpä jos veisit kassillisen tyhjiä kaljatölkkejä kauppaan ja haet apteekista paketin Ketipinoreita, niin saat nukutuksi?
Maksaa alle vitosen.

04.03.2022 16:30:43
#552255 [+4] Piilota Suosittele

Jumalla, uskolla tai rakkaudella ei ole mitään tekemistä sodan kanssa. Tai no, sillä tavalla on, että molemmat puolet voivat buustata itseään kuvittelemalla jonkun satuhahmon olemassaolon ja rakkauskin on vain tuntemus, joka tuottaa mielihyvähormoneja.

Faktaa sen sijaan on se, että Venäjä on hyökännyt Ukrainaan ja Ukrainalla on nyt täysi oikeus ja kansainvälinen tuki pyrkiä torjumaan hyökkäys voimakeinoja käyttäen.

04.03.2022 23:00:56
#552378 [+2] Piilota Suosittele

Huhuh on sekavaa settiä ja siihen vielä jotain vitun raamatun lainauksia :D Toivottavasti olet jo hoidon parissa.

20.09.2022 14:55:04
#600126 [+-] Piilota Suosittele

Suomi24 palstan ikioma vänrikki Nappula. Moktar.Gubta eli totaalikieltäytyjä ryssän juoksupoika esittäytyy
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15641132/venaja-pelastaa-valkoisen-rodun!#comment-97444157

16.04.2024 16:55:02
#614693 [+-] Piilota Suosittele

HOMOMN NEEKERIN VITTUN ÄÄLIÖ HOMO VITTU RYSSÄ. OON NÄHNY VEVREKSELTÄÄ KU RYSSÄ EI TIEDÄ VITTU MITÄÄN MITÄ SIELLÄ OIKEASTI TAPAHTUU JUST KESKUSTELIN NIIN NE HOMOT LUULEE VIELÄKIN, ETTÄ ON PUOLUSTUSSOTAA EI SAATANA VÄHÄN PITÄS KURMUUTTAA JA OTTAA HENKSELEISTÄ KII ET TAJUU

16.04.2024 16:58:17
#614698 [+-] Piilota Suosittele

PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS PETTERI ORPO ON SAATANAN LÄHETTILÄS

27.04.2024 18:38:25
#616971 [+-] Piilota Suosittele

Voin kato vaa sanoo niille, jotka lakkoja vastaan, että talous ja kaikki kusee. Numero uno: taloutemme on jo paskassa. Ei ole selvästikkään herroilla, jotka eivät ole joutuneet niinsanotusti "likaamaan käsiään" koko elämänsä aikana paljoa kokemusta siitä, kun on huono talous, on yleensä parempi vaihtoehto nauttia elämästä, kun tuskailla 50 vuotta elämästään ja kuolla siten, että pari vuotta on asiat ihan jees, kun voisi olla kokoaika jees.

Tämä katselmus, myönnetään on itsekäs, mutta eikö meidän pitäisi enemmän rakastaa itseämme? Suomessa on sellainen masokisti kulttuuri että oksat pois verrattuna keskieurooppaan.

Eli miettikääs näitä lakkoja lakon vastustajat siltä kannalta, että jos hallitus olisi kieltämässä sinulta sen, mikä saa sinut jatkamaan elämistä, mikä elämässäsi on paras asia, ja hallitus olisi tätä kieltämässä/päättämässä, etkö haluaisi taistella sen aatteen puolesta, sen asian puolesta, mikä on sinulle se elämäsi tärkein asia.

Voitte tuosta ylemmästä olla sitä mieltä, että ei tämä koskaan tule tapahtumaan ja huono vertauskuva, mutta hallituksen päätökset oikeastaan kieltävät/estävät montaa sellaista asiaa EPÄSUORASTI, mistä saatat todella pitää.

Ei tietenkään kaikki tämänkään jälkeen puhetta ymmärrä koska A: kultalusikka niin syvällä perseessä, että mikään ei tunnu missään a B: on vain idiootteja/tyhmiä, joilla todennäköisimmin ÄO on alle 65.

Siinäpä se, ja miettikää te jotka vittuilee persujen petoksesta, että mitä siellä kulisseissa on oikeasti tapahtunut, kukaan ei koskaan saa tietää. Miettikääs taas siltä kantilta, että miltä tuntuu, jos Kokoomus olisi teidät pettänyt ja tehnyt sellaisia hyviä päätöksiä kuin mites jos alettaisiin oikeasti kaivamaan sitä lithiumia maasta ja vaikka sillä keinolla saataisiin talout kasvuun, lisää työpaikkoja ja kaikki tyytyväisiä. Nyt Kokoomus meni sieltä, kuten aina, missä aita on matalin.

Haluaisin nimenomaan näistä keskustella 1v1 jonkun kokoomusnuoren kanssa. Kokoomusnuoriahan on ne jotka on siinä OP mainoksesssa, että jotka kertoo, että meidän on pakko tehdä asioita näin. Mikä ihmeen pakko? Kuka niin on sanonut?

Idiootit eivät varmaan tajua, että vaikka heillä olisi lapsia ja ajattelevat näiden päätöskien auttavan heidän lastensa tulevaisuutta, on asia melko päinvastoin.

Päinvastoin siksi, että näistä päätöksistä tehty raha, ei vaan kertakaikkiaan riitä, kuin vasta 300 vuoden kuluttua, mikä on melko pitkä aika ja epäilen vahvasti, että ihmiskuntaa on tällöin jäljellä ehkä 5-10%.

1V1 tää niin oot aika äijä

[ 15 viestiä | ]