This week in Science This week in Science
KFC KFC
Nykyaika Nykyaika
Börh! Börh!
l i c k l i c k
Loremaster Loremaster
miksi tämä on tyhjä >:3 miksi tämä on tyhjä >:3
busigossa gahisee :--D busigossa gahisee :--D
manne ankka manne ankka
Bödk Bödk
Hän on tullut takaisin Hän on tullut takaisin
kameli kameli
naps, naps naps, naps
hail! hail!
epäilys epäilys
Visualize the Grabbler Visualize the Grabbler
Tavoitteet Tavoitteet
tuli väsy :3 tuli väsy :3
Pelit ei-pelaajan silmin Pelit ei-pelaajan silmin
Pystytkö? Pystytkö?
pistää miettimään mitä vaaditaan nykyajan artistilta pistää miettimään mitä vaaditaan nykyajan artistilta
gayjer gayjer
Mitä mummot syövät? Mitä mummot syövät?
ilmavoimille tekemistä ilmavoimille tekemistä
 287 näyttökertaa, 23 viestiä, 0.31 MB, 1 tiedosto, 18.12.2021 22:35:08
[ + 0 | ]

Petruksen mielipide.

[59768] [Screenshot_20211218-213308_Twitter.jpg] [0.31 MB] [1079x1334] [] []
Screenshot_20211218-213308_Twitter.jpg

19.12.2021 05:49:42 | 05:51:30
#530685 [+1] Piilota Suosittele

Jaha, semmonen voittaja. Oikeen ykkösluokkaa näköjään.

"Olen miettinyt rakenneuudistuksia Suomeen, jotta saisimme talouden kestävälle tasolle. Tässä pari ideaa (kerro jos sinulla on ideoita!). Uskon, että näiden minun listaamien rakennusuudistusten kautta saamme suomalaisten työn tuottavuuden kasvuun ja suomalaisten elintaso lähtisi uuteen, voimakkaaseen, nousuun.
1) Englannin kieli viralliseksi kieleksi. Tämä mahdollistaisi työvoiman maahantulon englannin kielisistä maista (esim. Intiasta). Lisäksi vientiteollisuutemme kilpailukyky paranisi, koska toimisimme globaalilla kielellä. Kolmanneksi, turismin myötä Suomeen tulisi paljon uutta rahaa. Neljänneksi, Suomi kehittyisi kulttuurillisesti ja tällä olisi paljon positiivisia sivuvaikutuksia (esim. koulutuksen laatu kasvaisi Suomessa).
2) Eutanasia sallittava yli 75-vuotiaille. Huom! Perustuu vapaaehtoisuuteen. On inhimillistä ettei ihmisten tarvitse kärsiä kivuissa liian vanhaksi asti.
3) Koulutuksen sisältöä pitää muuttaa kaikilla koulutusasteilla niin että suomalaiset oppivat elämään askeettisesti, ilman tuhlausta ja turhuutta ja kannustetaan ahkeruuteen.
4) Korkeakouluopiskelu laina-pohjaiseksi (ja esim. amk voisi olla halvempaa kuin yliopisto). Lainaa ei tarvitsisi maksaa takaisin jos tulot jäävät tulevaisuudessa liian pieniksi.
5) Oppivelvollisuutta tulee pidentää niin, että jokainen saa toisen asteen tutkinnon (eli lukio tai amis). Myös oppisopimuskoulutus pitää mahdollistaa, eli jos ei koulu kiinnosta niin voi oppia työn kautta (ns elämänkoulu).
6) Sosiaaliturvaan pitää asettaa opiskeluvelvoite (aikuisopiskelua ja työssaoppimista pitää lisätä). Ja kaikkien sosiaaliturvaa saavien täytyy olla automaattisesti työnhakijoita (näin työnantajien on helpompi rekrytoida kun työntekijöiden ei edes tarvitse täyttää työhakemuksia). Opiskelu olisi pätevä syy kieltäytyä töistä (opiskelu pitää todistaa jollakin tapaa: esim. voitaisiin vaatia opiskelumuistiinpanoja tai kurssisuorituksia. Eli opettaisimme kaikki opiskelemaan niin että samalla tehdään muistiinpanoja). Jos ei opiskele eikä suostu menemään töihin, niin sosiaaliturvaa voitaisiin alentaa. Enkä koe, että ihmistä täytyy elättää jos ihminen ei halua tehdä mitään hyödyllistä (eli asunnottomuudellekin on syy). Ruokakortit toisaalta tulee turvata.
7) Omakotitalo-asumista tulee verottaa tiukemmin kuin kerrostalo-asumista paitsi jos on maanviljelijä tai jos hankkii raaka-aineita (esim. malmi tai puu). Syy tälle on se, että yhteiskunta on tehokkaampi kun ihmiset asuvat tiiviimmin (esim. infrastruktuurin hoitokulut ovat pienemmät ja kierrätys on tehokkaampaa).
😎 Kaikessa arkkitehtuurissa ja kaupunkisuunnittelussa tulee huomioida ympäristöystävällisyys. Esim. rakennusten tulee olla energiatehokkaita (esim. hyödynnetään luonnonvaloa). Saastuttaville rakennuksille voidaan määrätä korkeampi vero.
9) Omistuksen jakamisen pitää olla pakollista (ja halutessaan siitä voi pyytää maksua). Esim. jos omistat printterin&skannerin niin sinun pitää ilmoittaa se ja jakaa se esim. naapurien kanssa. Tämä pätee siis erityisesti kaikkiin työkaluihin. Hyödyntämisasteet ylös.
10) Koulutus pitää siirtää digitaaliseksi kaikilla koulutustasoilla. Näin ei tarvita esim. koulurakennuksia, koulukyytejä eikä turhaa infrastruktuuria.
11) Työtä pitää automatisoida niin paljon kuin mahdollista ja itsepalvelua pitää laajentaa. Esim. kaikkiin kauppoihin tehokkaat itsepalvelukassat.
12) Lentämistä ja mökkeilyä tulee verottaa raskaammin, koska matkustelu on tuhlausta. Pitää opettaa, että tehokkaammin voi matkustella katsomalla videoita ja kuvia ja lukemalla kirjoja.
13) Pitäisi miettiä vaihtoehtoja asumistuelle ja asumistuen pitäisi olla viimeinen keino. Vuokra-businessta pitää säädellä tiukemmin, jotta vuokrat olisivat kohtuullisemmat. Lisäksi pitäisi rakentaa yhteisöllisiä asumistiloja vähävaraisille (esim. paikka missä oma tila on pieni kuutio, jossa on vain sänky). Näissä yhteisöllisissä tiloissa jaettaisiin wct, suihkut, keittiöt, kuntosalit ym. Asumistuen sijaan ihmisille voitaisiin tarjota asumispaikkaa tälläisestä yhteisöllisestä tilasta. Lisäksi jakaminen on tehokasta resurssien käyttöä.
14) Finanssipolitiikassa pitää aina ajatella pitkällä tähtäimellä, koska resurssit ovat niukat.
#aaltoyliopisto #eduskunta #rakenneuudistukset"

20.12.2021 01:12:43
#530949 [+-] Piilota Suosittele

>>530735
>>530766

Oon perverssi ja irstailija sekä juksuttaja ynnä höpöttäjä, mutta Evilli tosiaan katos linjoilta ku oli valitellu jalassa olevaa ruusuaan ja laittanu kuviakin siitä. Toki entisiä Nappulan käyttäjiäkin tulee ja menee joutessaan, mutta osa sitten poistuu kuvioista vaikka ei välttämättä haluaiskaan. Tai näin oon asian ymmärtäny.

[ 23 viestiä | ]