Rekisteröitynyt 23.08.2019 23:46:37
Nähty 4 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 20 910
Tageja annettu 2 622
Vierailuja 31 133
Medioita 1 346
Medioiden näyttökerrat 505 187
Plussia 8 573
Saavutuksia 59
+1      
Mitenköhän se tuon mun väärinkäsityksen anteeksiantajan transvestiittisiä radioaaltoja undulaattipoikani päähän joka haluaa vielä jonain päivänä muka kasvaa kotkaksi.

HAH! Siis.. mikä helevetti nykyajan pentuja vaivaa? Ja jos ette hoksaa enemmän tai vähemmän seksuaalista tsäbädägängää, mohulu!! "Uuu uuguuu mun muga bidää oddaa obindolainaa ed saan dugiaisii... O' O OEEOOO tartsan lentee spaidermäniä häiritsee, apina pomppaa sen ~10 senttiä ilmaan, kun siinä taistelukaupungissa hiekoitetaan siten, että direktiivillä saadaan siirrettyä hiekkaa kaksi metriä sivummaksi kohteeseen, joka on mukamas kävelyreitti.

Tita ei ei eikä etes Tito ku perrkele kaapissa on juustuva. Mää oon aina tykänny jyystöstä. Siksi mää loinki sen heti ton kattolampun jälkeen että näki etes miten etes suunnilleen menis niinku etes jotaki etes. Mitäh? KUKA PERKELE on niin sairas, että lukkee jottain näitä mun juttuja joihin olen kuitenkin saanut tiedottomassa tilassa ollessani niin monella tavalla, että yläpään viereen oli jätetty epäilyttävästi nuhruinen nenäliina sekä kaksi yhdeksän voltin patteria. Siis niitä joita kovat jätlät sitten yhisti rautalangalla ja sitten käräyttelivät toistensa palleja. Minä semmosena vähemmän audiona, mutta sitäkin enemmään visuaalina tallensin sitäkin saatanallista näkyä.

Eikö etes joku teistä vois kääntyä smurffismiin niin veisitte nää mun kauhiat stressit poies niin mää näkisin niien sijaan vaikka epämääräisiä pieniä olentoja. Tai.. tai no, siis siinähän ei oo mitään eroa nykyiseenkään. Hoksasin tossa illalla niin seinässä oli sinisiä rantuja. Juu, ihan kuten toisessakin seinässä. Ja makkarin seinä kirjaimellisesti "sulaa" ja pyyhkäisyllä saa tuhottua seiniä. Kyllä ny vittu luulis, että jos muovipussi on seinää vasten sen aikaa ku laitat eväät jääkaappiin niin seinään jää epämääräinen värilöntti. Sitten ku kuitenki asut siinä kämpässä niin yrität sitten varoa ettei seinään tule entistä enemmän väriä. Onneksi on kuitenkin tarkat mitat lattian puolesta niin ei tarvitse nöyryyttää ittiään pienillä vinkeillä joilla ehkä voisi pelastaa itsensä entistäkin irstaampiin asioihin. o/ röyh, sssaataanna!! ö/ hails!

... homppomoottorit. Tsingiskaan huh hah

Eilinen on vain uusi huominen. Ja voi perkele ku meninki luppaamaan etten juo peräkkäisinä päivinä. Kyllä mää ny testin vuoks voin kokkeilla, mutta lopputuloksena pittää olla lopulta sitte jottain vielä parempaa ku sitä ku o aina aiva saatana soosisa.. tai no harvemmin niin, mutta maharollisesti. Kyllä mää haluaisin istua omalla vaikka keinotekosella pienellä saarella johon sitten piirretään sopivalta korkeudelta katottuina. Eli ku eka porukka alakaa pikkuhilijaa venyttelemään yläreisiään jonne sitten laitetaan monenlaista. Liekö Guinessin Ennätysten kirjassa tämmöisiä enkkareita?

Mitähän kummallista mää ees aattelin, ku mennee jo jääkaapin teurastusproseduuri. Nii'i, että etteikö... mit vit ny taas? En ymmärrä. Minä keitän nyt teetä. Itselleni.
[ 0 viestiä | ]