Rekisteröitynyt 23.08.2019 23:46:37
Nähty 7 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 20 707
Tageja annettu 2 569
Vierailuja 30 875
Medioita 1 332
Medioiden näyttökerrat 485 491
Plussia 8 489
Saavutuksia 58
+0      
Näitä kirkkaita hetkiä tulee joskus, mutta onneksi hyvin harvoin. Kyllä mää tiiän miksi ettiin poron pilluista kuvia. En vaan perkele ennää muista miksi. Kyllä siinä joku sketsi täyty olla takana. No jaa, oli miten oli. Jos se on tärkeää se tulee mieleen sitten joskus myöhemmin...

Ja just pari minuuttia sen jälkeen kun oot lopultakin nukahtanut, pyörittyäs ensin hikisenä kuuman kesäyönä lämmön vuoksi. Kun Pablon ostama riisipitsistä tehty ah, niin samettinen ja ihonmyötäinen, kaikkine osineen, heilahtaa tuulenvireessä hieman kun avaat ikkunan. "Oi Jonne, oi Jonne.. löytäisitpä sen kuuluisan EeÄssän jota lähdit etsimään vuorilta ja laaksoista sen jälkeen kun isäni yllätti meidät tallirenkien kanssa huussista" tuhiset siinä haaveillessasi samalla kun astianpesukone sekä pesukone kuin yhteisestä sopimuksesta molemmat laskevat alleen kuin pahaiset sinappikoneet!

Mutta ootteko semmosta ehtineet miettimään, että mikä se on tuo jatkuvan rakentamisen vimma? Tänne valtakunnalliseen vähemmän vaarallisten hullujen pitäjään, eli Ouluun, on rakennettu nyt ehkä kymmenen vuoden ajan aivan tolokutonta tahtia ihan kerrostaloja joissa on kerroksia tyhjänä koska, ei ole asukkaita! Kyllä varmaan voi ehkä olla paikollaan tukiaisten avulla antaa janttereiden ajaa alas ne puulaakifirmansa ja antaa niille keskittyä lähinnä jäätelötikkujen kasaamiseen?

Kun ei perkele ole väestöpohjaa niin turha sitä on vinkua mielisairaalloisen grandiosmeja ideoita kuten "pyörille etuajo-oikeus kaikkialla", "meri on ruman näköinen torilla, se on kuivattava vähintään nallikariin saakka", "vittu tää on siistii, mitä enemmän me rakennetaan itsemurhayksiöitä niin sitä isommaks kaupungin väkiluku kasvaa ja saahaan vielä boonuksia siitä, että rakennetaan näitä koirankoppeja... tota, pomo, elä ny ota pahalla mutta mää oon yrittäny miettiä, että mistä vitusta näihin saadaan asukkaita ja missä helevetissä ne muka käy töissä"?

Pomo tietenki vastaan, että ongelmahan ratkeaa sillä, että rakennetaan lisää. Lantalaiset muuttaa kämppiin mitä ne rakentaa voidakseen käydä töissä takapihallaan jonne rakennetaan taas uutta kämppää jne.

Joten tääki tositarina eiliseltä todistaa sen, että mun viinanjuonti on vähentyny alakuvuodesta jo 66%. Ei kerrallaan, hikkulis pikkulis, vaan shopivastinh.
08.05.2024 23:07:05 | 23:07:39
#619581 [+2] Piilota Suosittele

Kaikesta päätellen sulla on vähän tuota tsest... stset.... step... strepsils? Stressiä?
Asioista, joille et itse mahda mitään.
Tosin jos mahtaisit, niin eipä niistä niin paljon stressiä tulisikaan.


E: Ei kun helvetti, puhuin vahingossa itsestäni...

[ 2 viestiä | ]