mitä tämä on? mitä tämä on?
:3 :3
Sumatralainen rotta-apina Sumatralainen rotta-apina
Reps kops Reps kops
Lomalla Sotšissa Lomalla Sotšissa
pelasti kissan :3 pelasti kissan :3
maagi maagi
Paint-joulukalenteri 2019: Luukku 23 Paint-joulukalenteri 2019: Luukku 23
Ihana nainen Ihana nainen
kerro missä se on..!! kerro missä se on..!!
Eugh Eugh
posti vois pistää paremmaksi posti vois pistää paremmaksi
rynkytystä rynkytystä
väärä,mielipide väärä,mielipide
Kaikki lahjat on mun Kaikki lahjat on mun
paistia paistia
Mummon piirakka Mummon piirakka
Voi jeesus Voi jeesus
Paint-joulukalenteri 2019: Luukku 24 Paint-joulukalenteri 2019: Luukku 24
Kuninkaiden kusilaari Kuninkaiden kusilaari
Teputusta Teputusta
Pärisee Pärisee
Nigerian pojat teki scambaittaajille videon Nigerian pojat teki scambaittaajille videon
nyt olet oikea prinsessa nyt olet oikea prinsessa
 116 näyttökertaa, 20 viestiä, 9.48 MB, 1 tiedosto, 27.07.2024 00:04:44
[ + 0 | ]

Tapetaan persut

[72114] [tiedosto.mp4] [9.48 MB] [1280x720] [37.67s] [] []

oulu

(54)  · 

persut

(152)
27.07.2024 01:33:15
#637308 [+1] Piilota Suosittele

Olisi nyt saatana näyttänyt, että mitä siinä ikkunassa luki. Voihan sitä jokainen hieroa vodkalla vaikka Rapefacen rusinoita ja sanoa, että siinä luki "Yhy yhy yhy, äitini pölökää Peresuja!"

27.07.2024 22:10:50
#637497 [+1] Piilota Suosittele

>>637308
>>637365

Oulun persujen FB:ssä oli juttua:

"Valmistautuminen poliittiseen syksyyn alkaa. Oulussa sijaitseva Perussuomalaisten toimisto on joutunut ilkivallan kohteeksi. Ikkunateippeihin on ilmestynyt tekstejä joissa lukee mm. Rasistit, PS on Suomen syöpä ja kuolkaa perussuomalaiset.

Jos tiedät tästä ilkivallasta jotain, ota yhteyttä Oulun Perussuomalaisten puheenjohtajaan Janne Koskelaan. Asiasta on myös tehty rikosilmoitus. Toivomme Oulun muidenkin puolueiden tuomitsevan kaikenlaiset poliittiset häirinnät.

Pj Janne Koskela
Oulun Perussuomalaiset"

28.07.2024 00:44:00
#637529 [+-] Piilota Suosittele

>>637524
Eikä mitään. Tietääppä tuota, mutta olettais että olivat putsanneet sen ennen kuvaamista ettei tuu mitään sanomista sitte fasistibookin automaattitrolleilta, että tässä lukee tappojuttuja ja vois kuvitella, että muutama hakaristikin ois saattanu eksyä joukkoon. Ite jaoin kerran jonku kusetusviestin mitä napsuu aina vähän väliä, että kamutkin näkee mistä on kyse etteivät mee halapaan niin FB poisti sen ja selityksenä oli se, että mä oisin yrittäny kusettaa muita. Ei auttanu vaikka laitto vastinetta, että mähän nimenomaan yritin vaan varottaa mun kavereita siitä, että ton niminen tyyppi lähettelee varmaan mun kavereillekkin sitten vastaavia. Sanovat, että me ei täällä FB:ssä hyväksytä huijauksia. Varmaan joku vitun botti siellä vaan vastaili ku ei menny perille se idea miks laitoin sen kuvakaappauksen jakoon frendeille. Varotin sitten toista kautta kamuja.

Ilimeisesti sitten joku algoritmi tsekkailee viestejä, kuvia sekä videoita niin kai ne sen takia ei näyttäny niitä tussauksia. Tai jottain. Vittu minä tiiä. Hei, tehkääs semmonen källi että kirjotatte "BURZUM" FB:n seinällenne tai jaatte etes kuvan tai videon jossa on Burzumista yhtään mitään. Saatte kuukauden pikaloman ellette enemmänkin.

Ylipäätään tuo tuli vaan netissä vastaan niin aattelin laittaa tännekki muistutuksena miten "rehtit ja suoraselkäiset" antaa kansalaispalautetta. Muistaakseni joskus vuosia sitten oli ihan samaa vissiin vassareiden vai oliko vihreiden toimistolla samalla kylällä. Siitä nous muistaakseni ihan uutinen, mutta tää ei välttämättä sitten ylitä uutiskynnystä.

Mä en vaan tajuu että miks pitää vuodesta toiseen aina sotkee paikkoja, maalailla niitä vitun tägejä vai mitä perkeleitä ne onkaan tai hajottaa vaalimainoksia. Kaikkien nuiden siivoaminen menee ehkä mutkanki kautta kuitenki verovaroista tavalla tai toisella niin ottaa pikkasen pannuun apinoinnit. Joku vuos sitten meidänki perällä oli joku liiman haistelija keksiny, että on vitun hienoo sotkee bussipysäkit, sähköpömpelit ja varastojen seinät jollaki saatanan mongoloidimerkeillä. Ekaks ne julkisten tilojen putsaukset menee kylän varoista ja sitten ku taloyhtiö vielä joutu pesemään/maalaamaan paikkoja uusiksi niin ei näin vuokranmaksajana oikeen lämmittäny mieltä. Vituttaa vieläki ku firma nostaa joka vuos vuokraa muutenki niin sitte tulee joku vitun ES-jonne sotkeen entistä enemmän.

Sinänsä mä en välitä politiikasta vittuakaan mutta kyllä joku roti pitää perkele olla ku kaikki on jo muutenki saatanan kallista. @hapsi_ ei tykkää ku tulee taas Raamatun verran tekstiä, mutta se voi nyplätä nysäänsä. Ja olihan kerran semmonenki tapaus, että sankarit kävi pöllimässä naapurin autosta rekkarin. Pieni vahinko, vakuutus korvas.... nii ja mistähän se vakuutusyhtiö ottaa sitten ne korvausrahat? Vittu vittu pillu perkele saatana. Helevetti ku näkiski joskus runkkarit hommissaan niin vetelisin kansallisurheilun työkalulla pitkin polvia.

28.07.2024 06:24:08
#637645 [+-] Piilota Suosittele

>>637634
Ei pysty. Katokku on niin karmeesti kaikenlaista mielenpäällä. Nykki oon pari viikkua vääntäny tuota Mount & Bladea menemään niin kusipäät aina julistaa mulle hirmusen sodan. Mutta sitten ne ei uskallakkaan käydä päälle muuten ku kunkun avustamina tyyliin 145 vs 450. Mutta niksi piileekin siinä, että antaa niiden hyökätä sillon ku on ryöstöpolttamassa jotaki niiden kylistä. Easy peasy listiä ne kaikki.

28.07.2024 22:28:31
#637760 [+-] Piilota Suosittele

>>637650
Hä, oot sä murhapolttoryötäjien sukua? Tai no kaislahurrilta ei paljoa muuta voi oottaakkaan. Mun sukujuuret sentään on niin ylväät, että jostaki oikeen pitkän lenkin takaa löytyy eräs ruottalainen herrasmies joka oli kuninkaan virallinen kalan hankkija. Arvaakko mitä kalaa se hommas kuninkaan armeijalle? .... silakkaa ja ku sillon muskettien aikana ei ollu vielä jääkaappeja niin ne piti hapattaa että säilyvät. Naapurit sitten vittuili sille, että sieltä tulee hapansilakkamies niin otti sen nimekseen. Nyt viimestään arvaat arvon herran sukunimen.

29.07.2024 04:21:22
#637859 [+-] Piilota Suosittele

>>637789
Tollo, kysymysten vastaus on Surströmming senkin illiteraatti rantasvenssoni. Ahhaa aivan, siksi nää et siis tykkää pitkistä kirjotuksista ku et ossaa apustavasti etes riikin ruottia. Aivan, nyt tää seleves. För heleveette :D

[ 20 viestiä | ]