Rekisteröitynyt 27.05.2021 15:46:59
Nähty 1 päivä sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 2 503
Tageja annettu 390
Vierailuja 6 802
Medioita 119
Medioiden näyttökerrat 41 109
Plussia 919
Saavutuksia 10
+0      
Kylläpä muuttui Luolaston etusivu mukavaksi kun piilotti kaikki persut.
Miksiköhän minä en tätä ennen ole hoksinut tehdä?
02.03.2024 00:17:28
#602728 [+-] Piilota Suosittele

Miksiköhän minä en tätä ennen ole hoksinut tehdä?

Onko lie aikaisemmin ollut kovempi tarve purkaa persuksista syntynyt mielipaha* muihin kuin päästä siitä mielipahan* lähteestä järkevästi eroon.
*(ei välttämättä oikea sanavalinta)
t. nojatuolipsykologi feat. kalija

02.03.2024 02:33:41
#602747 [+1] Piilota Suosittele

>>602732
myös erimielisiä tuli sietää ja heidän juttujaan kuunnella.

Tai ainakin antaa heille mahdollisuus itsensä ilmaisuun.

Kannatan vielä jossain määrin samaa maailmankuvaa netissä ja sen ulkopuolellakin, mutta kyllä se vain yleisesti ottaen muuttuu vuosi vuodelta yhä vaikeammaksi. Tekisi mieli syyttää netinkäytön ja sosiaalisen median yleistymistä viimeisen ainakin 10 vuoden aikana, mutta taustalla on varmasti jotain muutakin. Ihmiset on vaan niin ihmeen kireitä nykyään.
Lopuksi sanottava, että ymmärrän jossain määrin tuon sinunkin politiikkaspämmisi. Sitä kun tapahtuu "puolin ja toisin". Vaikka tuskin (asiasta mitään ymmärtämättönä) poliitiikkakaan on ihan noin mustavalkoista.

02.03.2024 11:01:52
#602815 [+-] Piilota Suosittele

>>602812
Se oli alunperin reaktio persujen ja persumielisten rasistiseen spämmiin.

Näin minäkin ymmärsin, vaikka tiettyyn pisteeseen asti rasistisesta huumorista tavallaan tykkäänkin. Tai ehkä siihen on vain tottunut, onhan sitä oman iän mittaan ollut netissä aina. Ja telkkarissa. Silloin se tosin oli oikeasti huumoria eikä tätä nykypäivän netin psykopatiaa. Tehdään huumoria erilaisuudesta eikä toivota mitään kansanmurhaa puolelle maailmasta.
Lisäksi vitutti rasististen ja äärioikeistolaisten medioiden kommenteisa tapahtunut persujen rinkirunkkaus

Kyse oli vain ja ainoastaan siitä, että heidän omaa aatettaan ja puoluettaan ei saa asettaa naurunalaiseksi eikä kritisoida

Tuo on kyllä vituttanut itseänikin jo Nappula-ajoista (etenkin ennen loppua) lähtien. Kaikki oli huumorin suhteen aluksi ihan ns. "vapaata riistaa", mutta jossain vaiheessa tuli se poliittinen paskamyrsky. Ei ollut enää niin neutraalia. Olin minäkin nuorempana sitä mieltä, että "neekerit vittuun Suomesta, postimerkki perseeseen ja ulos maasta", mutta myöhemmiten olen ruvennut ajattelemaan asiaa vähän humaanimmin. Olen tosin edelleenkin sitä mieltä, että ei niiden juuri Suomessa tarvitsisi välttämättä olla. Tosin jos aidosti haluavat olla täällä kunnolla ja asua, niin mikäs siinä. On täällä paljon paskempaakin sakkia jo ennestään.
Halla-ahon henkilökultti

Alkuun sanottava, että en äänestänyt presidentin vaaleissa ketään. Mutta, arvostan Halla-ahon rauhallista keskustelutaitoa sen perusteella mitä vähän itse olen nähnyt. Siitä olisi ehkä tullut aika hyvä presidentti jos ei olisi niin... miten nyt sanoisi, aatteellinen. "Yhden asian mies". Hyväuskoisena pidin sitä kaikkea "Mestari"-huuteluakin täytenä läppänä.
Jos edellinen aiheuttaa voimakkaita naurunhörötyksiä, niin ymmärrän sen ihan täysin. En seuraa politiikkaa juuri ollenkaan, vaan poimin pieniä paloja sieltä täältä. Totuus löytyy varmasti kaikkien niiden erehdysten välistä :D

[ 5 viestiä | ]