Rekisteröitynyt 14.10.2017 22:19:54
Nähty 20 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 9 818
Tageja annettu 3
Vierailuja 12 453
Medioita 1
Medioiden näyttökerrat 1 031
Plussia 5 566
Saavutuksia Ei ole
+2      
Voi olla Kesärengas-Keijoilla lipoisaa tulevalla viikolla, jos aamuisin pitää lähteä liikkeelle.

"
Tiistaina lumipyry on pahimmillaan maan länsiosassa ja jäätävät vesisateet Keski-Suomessa. Idässä on vesisateita ja lauhempaa. Keskiviikkona sää lämpenee hieman, ja lumisateet heikkenevät vähitellen.

"Erityisesti yöaika ja aamut voivat olla liikenteen sujumiselle haastavia. Päiväsaikaan auringon lämpö pyrkii sulattamaan asfalttipintoja, mutta varsinkin yön ja aamun tunteina satava lumi säilyy tiellä. Jos ei ole mahdollisuutta ajaa kelin mukaisilla renkailla, on hyvä miettiä etukäteen eri vaihtoehtoja kulkea tai siirtää menoja," meteorologi Eerik Saarikalle Ilmatieteen laitokselta huomauttaa.
"

https://www.ilmatieteenlaitos.fi/tiedote/frCk70AGOHUQ8ijXixwH5

22.04.2024 18:50:23 | 18:51:36
#615975 [+-] Piilota Suosittele

>>615920
Toissaviikonloppuna olisin itse ollut sitä mieltä, että vaihtamisen aika. Muija oli sitä mieltä, että ei... niin no ei sitten.
Tässä kun parina aamuna on ollut lunta senttitolkulla, niin se on tuossa nännättänyt iloissaan.
No, jos olisi ollut kesärenkaat, lauantaina ei olisi ollut asiaa mihinkään. Voi olla, että olisin ajanut 100 metriä tuonne isommalle tielle ja kääntynyt takaisin kotiin ja laittanut Foodoran liukastelemaan jos olisi ollut kesärenkaat. Nyt sai ajella hallille, kaupoille ja hakea itse pizzan.

Mutta kun pesin toissaviikonloppuna auton, niin siitä ei kyllä kovin paljoa ole muistoja, kun autoa nyt katsoo. No, toki se on paljon puhtaampi silti kuin ennen sitä pesua.

>>615940
Auttaa se eteenpäin pääsyyn, mutta mutkan tullessa tai jarrutarpeen iskiessä kesärenkailla mennään kuin pulkalla.
Lauantaina täällä oli vielä päivälläkin se tilanne, että lunta aivan perkeleesti tiellä monessa kohdassa senttitolkulla ja välillä jäätä ja pitkät pätkät. Sitten taas jos oli kohta, johon aurinko oli päässyt paistamaan, niin se oli päivällä aivan sula ja puhdas.

[ 3 viestiä | ]