Rekisteröitynyt 14.04.2018 17:55:15
Nähty Alle päivä sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 16 495
Tageja annettu 995
Vierailuja 30 891
Medioita 242
Medioiden näyttökerrat 102 450
Plussia 3 536
Saavutuksia 26
+2      
Pakkaako ne teidät viinat ulkomialta näin hyvin?

22.03.2024 23:02:40
#608312 [+-] Piilota Suosittele

>>608311
Mutta sitten... sitten kun se kylmä kalja tarttuu käteen... kuin gorillan mulkkuun se vahva ote pitää kun otat huullillesi sen mahtavan kyr...!!!

KARHU -täyttä olutta!

22.03.2024 23:40:40
#608318 [+-] Piilota Suosittele

Joissain paikoissa kyllä. Setämiehen viittaus erään paikan miljoonaan niittiin on hyvä esimerkki tästä. Todella paksut laatikot, todella hyvät eristykset pulloilla, jos on vajaa laatikko tai matalia pulloja, niin tyypit rakentavat pahvista tukirakenteet ja barrikadit pulloille (ja käyttävät tsiljoona niittiä siihenkin). Toki ottavat pakkaamisesta sitten aika monta euroakin.

Joissain paikoissa sitten taas otetaan ohut pahvilaatikko, lyödään pullot sinne oikein tai väärinpäin, sitten laitetaan ohuet karsinapahvit ja kansi kiinni. That's it. Muutama euro pakkausmaksua. Kuljetusliikkeet kuljettavat laatikot miten sattuu ja koska ovat niin ohuita, on lähes aina ollut laatikon kyljessä jonkunlainen reikä. Koputettava puuta, mutta ei ole rikkinäisiä sieltäkään vielä tullut, tosin olen tilannut sieltä aika paksurakenteisia pulloja. Väärinpäisyyden vuoksi jotkut ovat voineet muutaman korkillisen tihkuttaa korkin välistä.


Mutta mikään pakkaustapa ei pelasta sitä, että hulivili UPS:n tyyppi kaahaa trukilla ja lennättää paketin nurinniskoin metrien korkeudesta. Kerran kävi niin, että oli 6 laatikkoa viiniä paketissa ja Saksassa crashasivat paketin. Paketoivat siellä 4 laatikkoa uusiksi totaalimärkinä ja perille tuli ihan ihmeellisen näköinen varastomiesten salamana pakkaama paketti, joka oli märkä. Sisällä 4 viinilaatikkoa joista pahvit olivat täysin sulaneet. No, sain korvaukset koko tavarasta ja kuljetuksesta. Neljää viinipussia säilytettiin vadissa jokunen kuukausi ja kyllä ne sitten juotiin pois vaikka pari niistä vähän sopivassa asennossa tihkuttikin (ja foliot olivat raapaleilla niissä pusseissa). No, korvauksilla tilattiin... lisää viiniä... tuli edukkaat juhlaviinit.

22.03.2024 23:57:49
#608326 [+-] Piilota Suosittele

>>608318
Noi karsinapahvit ja muut ohuet on tarkoitettu myymäläviinoiksi. Eli joku Viron super alko jossa asiakas vie mukanaan. Ne liikkuu jakeluautoilla, siihen ihan ok. Ei postiin

23.03.2024 00:48:58 | 00:49:43
#608340 [+-] Piilota Suosittele

>>608326
Niitä on ainakin kolmea eri tasoista/vahvuista. Paksuimmat karsinat ja popkornia vielä alle ja ympärille, niin ovat kuin herran kukkarossa. Muutama firma pakkaa niin, että vahva karsina on aivan täynnä popkornia. Niissä on ikävä puoli se, että saa yhden muovikassillisen heittää roskiin niitä popkorneja per pakkauslaatikko.

Yhdellä italialaisella firmalla on sellainen tapa pakata, että laittavat hyvään pahvilaatikkoon vahvoilla karsinoilla pullot ja sitten korkin/kaulan ympärille lyövät noin 3 senttiä syvän pahvikauluksen, joka on karsinan kokoinen eli pitää pullon aika hyvin paikallaan karsinassa. Eivät käytä popkornia ollenkaan.


Edelleen täytyy koputtaa, mutta satoja pulloja on tilattu, yksikään pullo ei ole ollut rikki. Viinitonkkien ongelmat eivät johtuneet paketista, vaan touhusta Saksassa.

Ja yksi gift box, jossa oli pullo ja 2 lasia, kärsi vahingot niin että toinen lasi meni rikki ja toinen naarmuuntui. Ongelmana oli todella surkea gift box, jossa juomalasit olivat päällekkäin ja hento pahviliuska niiden välissä. Pahviliuska lähti matkalla luistelamaan, lasit hyppivät päällekkäin ja alempi hajosi. Laitoin infoa + kuvat ja pari postinvaihtoa käytiin ja lähettivät erillispaketissa kahden juomalasin paketin.

Huomenna pitää hakea yksi laatikko noutopisteestä... 9 pulloa ja 3 litran tölkkiä. Saa nähdä ovatko ehjinä. Jos olisi isompaa vikaa eli paketti selvästi märkä, niin eivät olisi laittaneet pakettiautomaattiin niitä.

[ 7 viestiä | ]