Rekisteröitynyt 23.08.2019 23:46:37
Nähty 13 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 20 434
Tageja annettu 2 485
Vierailuja 30 161
Medioita 1 311
Medioiden näyttökerrat 456 963
Plussia 8 271
Saavutuksia 55
+3      
Ja ryssät riehuu
Moskova tietenkin kiehuu
Pommeja kun räjähtää
Putinia niistä kiittää
Meiden Putler on tullut kotiin

Ja neukku reuhaa
Kuvituksissaan hieman larppaa
Kuvittele joutessaan
Että Neukku on tullut kotiin

Ei mutta on tuo nyt perkele jos ei vanhaa psykopaattia saa edes omat hengiltä niin mitä vittua? Toki oligarkkeja on jo teurastettu, mutta kyllä niillä on kollektiivisesti sen verran valtaa, että voisivat nostaa reippaan sisällissodan tulille varsinki kun väki vähenee teetä juotuaan tai parvekkella horjuttuaan. Lähinnä ihmetyttää, että miten ne ei oo nousseet jo kapinaan.

Näin esimerkin vuoksi niin hei vaikka @valu ja @hapsi_ jos mää tulisin ja tappaisin teidän kaverit niin saattasittekohan suuttua mulle vai istuisitteko tutti perseessä ootellessa kunnes tulisin ja nussisin teidät männynkävyillä hengiltä?

Mutta tietenki taas toisaalta, ryssä on ryssä eikä siitä muuksi muutu vaikka voissa paistais.
23.03.2024 01:32:00
#608355 [+-] Piilota Suosittele

Leikkisin sun kaveria ja antaisin jatkuvasti väärää tietoa sodasta.. mutta Quasimodo ja Valerihan ovat näin juuri toimineet jo ennen sotaa.

23.03.2024 03:19:15
#608384 [+-] Piilota Suosittele

>>608361
Hintti hilijaa ku mää taas näytän.. no siis emmää oikeesti sua harmittele. Se ny on vaan vähän tämmönen vitsi, mutta ihan oikeesti niin kuhan nyt sitte herkkujerkkuna laitat semmosen seittemän minuutin mittasen pätkän tästä laulusta niin saat sitten anteeksi ku se on jottain mää vittu tiijjä, mutta kuitenki!

>>608355

Niin no, näähän ootkin vähän semmonen tyyppi joka ei tiiä mitä se aattelee tai funtsaa ellei sille joku IKEA:n mainostaja kerro, suaaaaaatana! Ja ei, en sano "haista homo vittu" ku ei tuommonen poikien pimppejä kyttäävä etes muista mille anjovis sitten ei maistu. Ja täten, nyt sitte näin aivan tolokuttoman oikiamielisesti sanuen niin haista sinä hinttari vittu, koska korona on jo vieny sun hajulaitokset.

Jos tällainen poikatyttöjen mainoslaite ei oo sellanen mikä EI haise mille Ernesti Aapelaisen "paskast kaikesta" sivusta jossa kuitenkin yleensä keskustelijat on laittaneet kuvia ja/tai filmejä siitä miten joku läski muka makais päällä ja kaiken lisäks vielä yrittäis nylypyttää sillä sentillään! Se on jo lainki mukkaan kielletty joten nääs määs dinkkadeesdääs.

[ 5 viestiä | ]