Rekisteröitynyt 23.08.2019 23:46:37
Nähty 43 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 21 441
Tageja annettu 2 710
Vierailuja 32 045
Medioita 1 368
Medioiden näyttökerrat 551 166
Plussia 8 739
Saavutuksia 60
digimummo

Oonko mää muuten koskaan kertonu, että oon ihan yliopiston käynyt emeriittus professori ja SM-tason kilpaurheilija?

Mun varsinainen koulutushan on virallisesti "teoreettisen biologian tutkija" ja valmistuin -77 vai oliko se -78 Turun yliopiston biologian suuntimalta onanologian laitokselta? Se empiirinen tutkimustulos anto mulle monenlaisia oppeja ja näkemyksiä joita harrastan vieläkin. Olin niin hyvässä tikissä rannelihasten käytössä, että osallistuin muutamiin kilpailuihin (joihin treenasin tosi rankasti) mutten kuitenkaan ihan yltänyt mitalisijoille, mutta kuitenkin samassa liigassa kilpailtiin. Paras sijoitus oli neljäs.

Kaiken lisäksi odotan nyt nobelin palkintoja teoreettisestä biologiasta, eli siis teorioiden kehittelystä. Nimittäin oon keksiny konstin, eli siis teoreeman, siitä miten päästään eroon sukupuolille ominaisista syövistä. Tiede ja yhteiskunta kun kehittyy jatkuvasti niin otetaan esimerkki: miehellä ei voi olla kohtusyöpää tai naisella eturauhassyöpää. Kun nykyään sukupuolen vaihtaminen on vain ilmoitus asia niin sillä päästään eroon niistä kasvaimistakin siinä samalla. Jos mies saa vaikka kivessyövän niin vaihtaa vain sukupuolensa naiseksi niin parissa viikossa se syöpä joutuu lähtemään pois koska naisillahan ei ole kiveksiä. Niin simppeli konsti että oikein ihmetyttää, että miten kukaan ei ole huomannut tätä aikaisemmin.

Ja jos alkaa kaduttaa se vaihdos niin seuraavana vuonna voi taas tehdä muutoksen niin kyllä siihen mennessä se syöpäkin on sitten jo aikaa sitten antanut periksi.

+0  0 viestiä  Piilota  03:12
digimummo

Tyypillisiä feministejä. Jos ei korva taivu lontooseen niin nusaskaa vaikka automaattikäännös päälle tai jättäkää kattomatta, perrrkele :D

+0  6 viestiä   00:10
digimummo

Jos oletetaan että haluais ostaa dashcamin autoon niin mitä pittäis ottaa huomioon varsinki ku on liki nistibudjetilla?

+0  4 viestiä   23:25
digimummo

Tämän myötä hillreitit seuraavan unijakson ajaksi. Los manitolos por que? Pitää koittaa ottaa unta ennen seuraavaa kalijasatsia.

https://ww11.soap2dayhd.co/film/big-stan-5969/

+0  3 viestiä   06:05
digimummo

Muistatteko sen ekan kerran ku @hapsi_ joutu linnaan maksamattomien parkkisakkojen vuoksi? Pepperidge Farm remembers.

+0  3 viestiä  Piilota  02:13
digimummo

Ja tervetuloa takaisin mainoskatkolta. Täällä Pariisin olympialaisissa ovat katsojina myös Bonssen aluejohtaja Risto Ylä-karva sekä hänen assistenttinsa Mauri Ala-karva.

Kerroittekin hetki sitten, että olette päättäneet mennä kihloihin täällä olympialaisten aikana. Hienon tapahtuman olette valinneet vielä hienommalle tapahtumalle, onnitteluni.
"Kiitos kiitos, me ollaan Maurin kans mietitty tätä jo pidemmän aikaa ja tuumattiin, että nyt vois olla sopiva tilaisuus tälle rakkauden tunnustukselle." 'Joo, aattelin pyytää kihloihin tuolla Eiffel-tornin huipulla. Katotaan jos päästään sinne asti vai tehdäänkö se jossain muualla kuitenkin yhtä romanttisessa paikassa'.

Hienoa. Kun kihlaus on lupaus avioliitosta niin oletteko miettineet sukunimeänne, että säilytättekö molemmat omanne vai otatteko yhteisen? "No kyllä me ollaan tän Maurin kans mietitty, että ihan yhteinen otetaan vai mitä?" 'Joo, ehdottomasti'. Ja millainen se sitten tulee olemaan vai onko se vielä salaisuus? "Sitäkin me mietittiin pitkään ja tultiin yhteiseen lopputulokseen, että kyllä se on Täysposliini".

+0  2 viestiä  Piilota  20:40
digimummo

+0  0 viestiä   01:32
digimummo

Täsä kaverin kans mietittiin paskan syömistä vähän syvällisemmin.

Ensinnäkin jos paskassa voi olla 20% proteiinia niin sitähän vois hätätapauksessa syödä tilapäisesti. Ja sitten ku elimistö kuitenkin imasee suolistossa paskasta nesteet ja ravinteet pois niin teoriassa paskaa syömällä vois selvitä muutaman päivän nälän puolesta.

Mutta samalla ku paskasta poistuu nestettä niin suolinesteet sitten laittaa maun (oletettavasti) aika kitkeräksi niin sitä vois varmaan laimentaa keittämällä se paska puuroksi ja sitten vedellä ääntä kohti.

Ja jos vaikka kalan pitempiaikanen syönti muuttaa kusen hajun kalamaiseksi niin jos söis vaikka sen pari päivää vaan kaviaaria niin alakaskohan paska lopulta sitten maistua etes osittain mädille?

Maailma on mysteereitä täynnä. Kertokaapa jos joskus innostutte kokeilemaan, että pitääkö meidän teoreema paikkaansa.

+0  5 viestiä   23:03
digimummo

Näin yöaikaan tuli mieleen taas se juttu ku @hapsi_ tuli ekan kerran mun ovelle. Komennin vaimon ja lapset sisälle niin se rupes reuhaamaan ku en päästäny sisälle. Sillä KUKAAN ei tule mun sisälleni. Naamalle, kämmenelle tai ehkä vaikka pihamaan trakotrin päälle, mutta ei oskaan kämpän sisäpuolelle. Koska se on omituinen. Ooh lawdy, that's one sick puppy I tells yah!

+0  0 viestiä   00:48
digimummo

Ei perkele, nymmää sen kekkasinki!

Saahaan ainaki melekeen kaikki turhanpäiväset tuplat ja burnerit pois sillä ku nusautetaan käyttäjien naamalle ilmotus, että pitää vahvistaa sähköpostiosote tai jos on jo unohtanu millä rekkas niin pitää antaa uus. Aikaa kaks päivää siitä lähtien ku seuraavan kerran kirjautuu sisään.

Saa suorittaa.

+0  7 viestiä   22:34
digimummo

Joitain kiusaa taivaan suuri termostaatti
Meitä muita sosiaalidemokraatti
Ja jos joku homo teistä vielä temppuilee
En tuo talvea mä uudelleen

Joten vetäkää te käteen hintin pätkät
Niin pitkät sekä homobaarin jätkät
Mällin heitto sitten lienee luvassa
Vaikka tahtomatta junassa


Ssaa jatkaa jos huvittaa

+0  0 viestiä   06:50
digimummo

Alakaa olla aika voittajafiilis ku ei oo nukkunu viikkoon. Pitänee ottaa lisää piri..steitä.

+0  3 viestiä   21:51
digimummo

+1  2 viestiä   14:22
digimummo

Nonni, nymme kuallaan taas kaikki. Tällä kertaa ei ookkaan käristyskupoli, kauhumonsuuni tai muut vaan ihan tuo veli venäläisen tuomioistuin. Mulla on jo peukalo perseessä pelkotilojen riivaamana (ku ei eilen etes tullu juotua). Ny korijailen tilannetta soittamalla Eerikaa ja kiskomalla kalijaa.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010574501.html

+0  8 viestiä   01:54
digimummo

Huomenta, puppelit :D

+0  8 viestiä   01:32
digimummo

Hyvin säädetty on iso termostaatti ♪
Mua auttaa yläkerran mesenaatti
Kun mä kännissäni yksin sitten haahuilen
Niin hihitellen kaatuilen

On @hapsi_ mulla aina mielen päällä
Ihan sama millä tahansakin säällä
Kun leppoisasti kanssanne mä säätelen
Ja vitsejäni vääntelen ♫

+2  1 viestiä   00:57
digimummo

Mummoilla on mitä tärkeintä asiaa. Näin on todistettu ja se on sillä selevä. Tai vähemmän selevä.



+0  0 viestiä   22:25
digimummo

Ku joku kinus niitä mun outoja unia niin nyt sattu kohalle semmonen jonka muistinki ja liittyy suoraan teihin.

Olipa mukavaa ku olitte saapuneet miittiin niin runsaalla joukolla ja mukaan oli ämppäytyny vielä pari nuorta neitostakin. Siinähän tais jotku saada jo romanssin poikasta aikaan. Ite tyytyin vaan rapsuttamaan yhtä lyhkästä blondia hiuksista.

Valitettavasti vaan jäi epäselväks, että ketkä kaikki oli paikalla, mutta yks niistä anto vankan vihjeen ja tietenki se oli @hapsi_ Ja enpä muuten ois osannu arvatakkaan, että se on todellisuudessa semmonen reilu parimetrinen puolineekeri joka näyttää hyvin pitkälti siltä jenkkien visailuohjelmahaastattelijalta mahtiviiksineen kaikkineen. Empä tiiä sen nimiä, mutta kyllä siitä on videokuvaa ollu varmaan täälläkin ku sillä on aina niitä ihime ilimeitä ku se vittuilee väärin arvaajille.

Kaiken lisäks ku kerroin talvella olleeni jonku paikallisen luolastolaisen luona kylässä niin meitä oli vaan nelijä sillä kertaa. Ku sannoin siitä muille niin joku ties sanoa, että Apachen luona oon käyny, että se rakentelee jotain ohjelmistoja sillä koneellaan jota ihmettelin. Edellisessä miitissä nääs siellä oli videokamerat pyörimässä ja koneella pyöri jotain ohjelmia. Oletin, että siinä rullas koko luolaston serveri, mutta nytpä tiedän paremmin.

+0  0 viestiä   20:04
digimummo

Ei tästä pääse mihkään. @nakuankka ja @rapunaama on päässeet menneinä aikoina jopa kappaleeseen Junnun sanoittamana :3

+2  6 viestiä   23:33
digimummo

No voe vittulaene ku ei oo ku monopoli niin pakko kait se on nostaa hintoja sitten ku muuten ei pärijää. Ja ennen ku kukkaan teistä rupiaa väittämään ettei oo monopoliittinen monogamia niin hilijaa saatana!

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/carunalle-vain-158-miljoonan-euron-voitot-nostaa-hintojaan/c17b7c86-d18c-4f42-926d-4e41d0db246d

+1  2 viestiä   23:27
digimummo

Miks (nekrun)jalkapalloneekerin mielipide uutisoitiin jopa Suomessa, mutta samalla media jätti huomiotta (valkosen) juttu uhohtu julkasematta?

No natsilehden uutinen, mutta menkööt
https://www.suomenuutiset.fi/yle-intoili-kun-jalkapallotahti-varoitti-laitaoikeistosta-ja-vaikeni-kun-toinen-arvosteli-massamaahanmuuttoa/

+2  12 viestiä   01:35
digimummo

Ny vähän helepotusta tekstimuovossa siihen, että ku aina kuvitellaan olevamme sieltä sekavimmasta päästä.

Tyypeillä ei oo muuta hommaa ku kirjotella kymmeniä kertoja päivässä mitä meinaavat tai aikovat tehdä. Vielä surullisempana on sitten ne jotka kirjottaa sen 10-30 viestiä päivittäin siitä miten vaikka persut ahistaa.

Vaan tätä se on ku pahemminkaan hullut ei joudu/pääse lataamoon. Täällä kylillä on uimahalleissa yks aivan skitso akka joka huutaa, haukkuu ja uhkailee ihan fyysisellä väkivallallakin kaikkia jotka ei oo sen kans samaa mieltä. Uinninvalvojat tietää kyllä sen kahelin, mutta eihän ne sille mitään halua sanoa. Päinvaston vittuilevat aina niille jotka kertoo sen hulluuksista. No tossa yks kerta sitten ku huuti hoosianna, solvas ja uhkaili poliisilla sekä fyysisestikin muita niin paskat ne valvojat mitään tehneet. Siinä oli yks nuori flikka uinninvalvojana joka ei sanonu juuta eikä jaata, mutta nuori miesvalvoja sitten oli kukkopoikana paikalla aukomassa päätä vanhuksille kunnes yks niistä sano, että on ollu vuosikymmeniä mm. jäähallilla ja uimahalleissa valvojana. Sitten alko nikottelu ja yskiminen.

Legendan mukaan se sama ämmä on huutanu vittuhoosiannaa myös ainakin yhelle jollekulle aivan tuntemattomalle ihimiselle kaupassa ja uimahallissa pesee itteään pakonomaisesti eikä sekään vielä riitä vaan pitää pestä se suihkun aluekin siinä samalla. Ei se aina kannata säästää niistä mt-puolen rahotuksista. Ja nää tarinat ei oo vaan mun keksimiäni puolikoomisia juttuja vaan luotettavista lähteistä kuultuja faktoja.

Eno nääs käy täällä uimahalleissa ja sillä on saunatuttuja siellä niin kaikki meni hyvin sen skitson kans siihen asti ku kuuli, että vanhat äijät keskenään porisi että on niillä mukamas pakolaisilla hirveät tavat kun pieksevät, raiskaavat ja ryöstävät ihmisiä. Ku se mummeli kuuli ohimennen niiden juttelut niin tilttas täysin niidenkin suhteen. Sen rakkain harrastus tuntuu olevan se, että käy huutamassa uinninvalvojille, että uima-altaat on täynnä natseja ja jos niitä ei poisteta paikalta välittömästi ku ite on siellä niin sitten ottaa yhteyttä kaupungin johtoon ja poliisiin. Ainakin toisessa kylän uimahalleista on tolkut valvojat joutuneet puuttumaan sen käytökseen ku häiriköi muita milloin mistäkin syystä. Jännänä kuriositeettina ties kertoo jollekin ukolle, että uimahallissa sen äijän perse haisee pahalle, että kyllä hän tietää. Ja oli aivan tosissaan.

Tai niin tosissaan ku skitsofreenikko voi olla. Ei jumalauta..

+1  13 viestiä   04:34