Rekisteröitynyt 23.08.2019 23:46:37
Nähty 2 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 20 352
Tageja annettu 2 464
Vierailuja 29 989
Medioita 1 304
Medioiden näyttökerrat 449 669
Plussia 8 223
Saavutuksia 54
digimummo

Äiti, anna mulle se banaani!

https://efukt.com/22171_POWER_OF_CAWK.html

+0  3 viestiä   21:09
digimummo

Tyypillinen nainen. Tyypillinen vihervasemmistolainen "en voi hengittää" vittusaatana.

https://youtu.be/tp3LXDbPveQ?t=2594

+0  3 viestiä  Piilota  05:10
digimummo

Tsiigatkaa tästä. Koko vitun apinageeni vetää päälle jo tuossa iässä, vitun neekeri :D

https://youtu.be/tp3LXDbPveQ?t=1372

+0  1 viestiä  Piilota  03:31
digimummo

Rakkaat hömötiaiseni, tutkikaa tarkkaan tämä sivu. Se kannattaa :3

https://www.sexylosers.com/

+0  0 viestiä   02:34
digimummo

And nothing of value was lost. Yks vittupää vähemmän.

https://yle.fi/a/74-20084034

+1  9 viestiä   01:29
digimummo

Ei jeesus saatana!!

Rasmus erotti toiminnanjohtajan koska se alko epäilemään, että woke ei ehkä sittenkään oo ihan normaalia :D :D

https://www.is.fi/uutiset/art-2000008425193.html

+2  6 viestiä   06:01
digimummo

Mitä muuten Apachen ankeaan elämänvaiheeseen kuuluu tätä nykyä? Onko ollu käännettä suuntaan tai toiseen?

+0  12 viestiä   22:49
digimummo

Danny Trejo on kadoksissa Satakunnassa.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010358550.html

+0  0 viestiä   21:40
digimummo

Kertokaapa nokkelammat, että miten vitussa mää saan tuon FIN jutun pois tuolta oikeelta allaalta?

Kyllä mää perkele itekki tiiän, että on finskinäppis käytössä, mutta tässä saatanan windows 10 homessa se ilimesty tuohon yhtäkkiä. Vaikka minä suomenkielinen olisinkin, niin ei sitä minulle itselleni tarvitse kertoa!! Saatana perkele, pankaa Luxemburg matalaksi jumalauta!

+0  11 viestiä   01:36
digimummo

On kyllä saatanan ruma likka

https://www.is.fi/viihde/art-2000010345511.html

+0  13 viestiä   20:51
digimummo

PErkele teijjän kans, siitä piti tulla NEKROFILIA, mutta kun EEEeeeiii.. hyi teitä.

+0  0 viestiä   04:25
digimummo

R

+0  0 viestiä   01:34
digimummo

Hapsi_, nimimerkki jota käyttää Hapsimus vanDerbild neljäs (jr. jr.), kotoisin Jöötinmaalta käyttää kirjoitellessaan Luolastoon. Tämä on hänen nuoruustarinansa todistajien lausuntojen mukaan.

Keskitalvella 1987/1988 Jöötinmaalla, Närpiön keskustasta noin kymmenen kilometriä länsilounaaseen iltapäivällä maailma vastaanotti Hapsimuksen. Vauva oli siitä erikoinen, että jopa paikallislehti kirjoitti kuinka harvinaisen hyväkäytöksinen poikalapsi oli kunnes soutuvene jolla hänen vanhempansa olivat salakuljettaneet jälleen kerran pirtua Öskatan sekä Strandin pitäjien välillä päätyi rantaan. Paikallisen välskarin sekä kunnanvoudin tarkastuksessa lapsi luokiteltiin terveeksi ensinäkemältä kun vanhemmat tarjosivat molemmille todistajille tuhtit mukilliset edellä mainittua paloviinaa. Kukaan ei kuitenkaan muistanut erikseen laittaa talteen uuden elämän ihmeen tarkempaa syntymäpäivää ja ilmeisesti muutaman viikon ryyppyputken jälkeen kukaan ei muistanutkaan tuota uutta ihmislasta edes kaitsea sen tarkemmin.

Jossain välissä Hapsimuksen jalkaan oli kuitenkin kiinnitetty pitkä nyöri ettei poika karkaisi liian kauas ja varotoimena köyden toinen pääty laitettiin tyhjien pirtupullojen väliin siten, että jos lapsi yrittäisi paeta (kuten tuohon aikaan oli yleensä tapana) niin kaatuvat viinapullot kyllä herättäisivät torkkujien huomion. Historioitsien epäilyjen mukaan lapsi selviytyi metsästämällä muita metsän eläimiä rantavesikössä ja virkisti itseään lähes tyhjiksi juoduista paloviinapulloista valuvalla nesteellä kun ei ollut saanut sääsken toukkia saaliikseen tarpeeksi nopeasti tyydyttääkseen verenhimoaan. Tämä ei povannut hyvää nimismiehelle saatika välskarille.

Juuri ennen kuin talvipakkaset jäädyttivät merenrantajäätikön marjastajat sattuivat paikalle ja järkyttyivät näkemästään. Alastoin poikalapsi oli osittain jäätynyt kuralätäkköön valtavasta vatsastaan ja sen vieressä lojui muutama melkein täysin syöty ihmisruumis. Marjastajien huuto herätti lapsen vanhemmat jotka puolestaan kolkkasivat ja söivät marjastajat nälkäänsä oltuaan juovuksissa likipitäen koko kesän unohtaen syödä jotain välillä. Hapsimuksen herännyt perhe lähti raahustamaan kohti piilomajaansa vetäessään pulkilla perässään vielä jäljelle jääneitä ruumiita aikomuksenaan keittää niistä lisää pontikkaa, mutta ankara talvi laittoi suunnitelmat uuteen uskoon. Jokainen kyräili hieman toinen toistaan ja salaa, kun muut eivät nähneet, käyttivät kynsiviiloja hampaidensa terävöittämiseen yllättävää ruokailumahdollisuutta silmällä pitäen. Tämä luonnollisesti koski myös ihmislihaan ja sääskentoukkiin jo tottunutta Hapsimusta.

Hänen kohdallaan luonto kuitenkin teki tepposet tulevien vuosien ajan, silä hän onnistui hiomaan maitohampaansa täysin olemattomiin. Onneksi perhe onnistui saalistamaan muutamia ohikulkijoita ravinnokseen lupauksilla loputtomasta viinalähteestä jota yhä tänäkin päivänä moni etsii Rönnbusken saaresta joka edelleen on täynnä perheen asettamia ansoja saaliin toivossa.


"ME NÄIMME HIRVITTÄVÄN PEDON! SE OLI AINAKIN PUOLIMETRINEN, SIHISI JA IRVISTELI MEILLE ENNEN KUIN KATOSI TAKAISIN LANTAKASAAN HETKEN PÄÄSTÄ PUNATULKUN RAATO SUUSSAAN."
- Teppo ja Daavid siivotessaan oletetusti Hapsimuksen jälkeensä jättämiä jäännöksiä -


Aika kulki menojaan ja pontikankeittoa varten kerätyt ihmisluut alkoivat jo tulvia yli äyräidensä perheen yhdessä rakentaman kivivuoratun ja -muuratun noin viiden tuhannen litran vetoisesta kuopasta josta oli määrä tulla käymissammio ja jonka päälle oli ajatuksena rakentaa uteliaiden silmät loitolla pitämiseksi riihi joka todellisuudessa olisi toiminut jäähdyttimenä. Käymiseen ei voitu mitenkään hankkia kahden ja puolen ihmisen voimin tarvittavaa käyttövoimaa puun polttamiseksi, joten avuksi otettiin ruotsalaisilta lainattu hapansilakan käymisen konsti. Perhe ulosti säännöllisesti luiden ja meriveden täyttämään sammioon ja kesän tullessa se alkoi lopultakin käydä. Hätäisesti kyhätty kotaa muistuttava rakennelma silmänlumeeksi pystytetyn riihen sisälle alkoi hitaasti, mutta varmasti kerätä tuota käynyttä ainesta yhä vain kapeampaan suppiloon joka ohjattiin talvitarpimeiksi vuorattuun sivuhuoneeseen jossa odotti suurehko patakattila jonne alkoholipitoinen neste tiivistyi ja tipahteli hiljalleen.

Ongelmana vain oli se, että neste sisälsi liiallisissa määrissä metanolia joka oli aikojen saatossa vienyt useammankin sukuun kuuluvan hengen. Asia ratkaistiin lainaamalla konsteja tällä kertaa idästä, josta sattumalta paikalle saapuneet laukkuryssät sidottiin kiinni ja pakotettiin juomaan kaikki metanolipitoinen neste. Tämän jälkeen ryssät kusivat lähinnä pelkkää etanolia ja evääksi käyvät kehot olivat muutenkin jo mureutuneet sopivasti. Ainoastaan maksat piti heittää pois, sillä niissä oli liikaa reikiä syötäväksi asti.

Kun varhaisen 90-luvun vaiheen aikana alkoi käydä yhä selvemmäksi, että Ryssänmaa tulee romahtamaan niin lukuisat laukkuryssät, tai ryssät ylipäätään, pakenivat luvassa olevia levottomuuksia länttä kohden. Se tiesi lihavia aikoja vanDerbildeille. Liki loputon virta ruokaa ja kierrätettyä lihaa mureuttavaa metanolia oli enemmän kuin tervetullut pariskunnalle joka alkoi olla jo ikääntynyttä. Olivathan he sentään syntyneet jos 1970-luvulla. Lopulta perheen kesken sovittiin, että Hapsimuksen olisi aika lähteä syvälle pimeään metsään ja perustaa oma perheensä sinne jonnekin minne aurinko ei paista. Läksiäislahjaksi hän sai korillisen vanhasta pontikankeittokuopasta kerättyjä pääkalloja sekä puolikkaan kumisaappaan joka oli jäänyt evääksi laitetusta ryssästä jäljelle kun perhe oli joutunut paastoamaan jo monta tuntia edellisestä ateriastaan lähtien.

Vuosia vaellettuaan ympyrää Hapsimus jäi kastematoja metsästäessään vahingossa kiinni maantietä pitkin kulkeneen karjavankkurin rattaaseen, mutta vastalauseista huolimatta kuuromykkäsokea Myllyskyrvän isäntä jatkoi tuttua reittiään autuaan tietämättömänä kohti Poria. Valtion viranomaisviranomaisviranomaiset ovat tallentaneet, että joskus vuosien 1994 - 2004 välisenä aikana Porin raatihuoneen huussista on löydetty tuntematon lapsi joka jytysti mukanaan kantamaansa pääkalloa. Puuceen rotat kun oli jo syöty aikoja sitten oli nuori Hapsimus joutunut iskemään hampaansa sukukalleuksiinsa - viimeiseen kahteen kalloon jotka sai lähdettyään kotoaan.

Paikallislehdissä asiasta nostettiin isohko haloo jonka avulla etsittiin halukkaita hyvätapaisia ja kunnollisiksi tunnettuja aikuisia ottamaan pojan kasvattilapsekseen. Paras ja pätevin vaihtoehto löytyikin pian hieman etelämpää Naantalista Muumilaakson kupeessa asuneen P. von Siitoimen luota jolla oli suuri ja vihanta maatila jossa kuntoutuvan lapsen olisi hyvä temmeltää ja opetella yhteiskunnassa pärjäämisen oppeja. Tragedia iski kuitenkin pian, sillä uudeksi isähahmoksi noussut Peter mehentyi pahoinvointikohtaukseen jonka aiheutti elämänmittainen tupakointi, kohtuullinen alkoholinkäyttö sekä muukalaisten aiheuttama stressi. Tämän jälkeen Hapsimuksen myöhemmistä vaiheista on saatu vain muutamia harvoja mainintoja tutkivien journalistien suuresta työpanoksesta huolimatta. Monesti kuitenkin lupaavatkin merkit, kuten alkoholikuolemat sekä laukkuryssien katoaminen antavat viitteitä hänen olemassaolostaan, mutta reviiri on laaja ja hän todennäköisesti kierteleekin sangen laajaa aluetta, joskus jopa poiketen varsinaisen reviirinsä puolelta.

Viimeisimmät ja epävarmimmat silminnäkijäväitteet koskevatkin moottorisahaa kanniskelevasta itsekseen viihtyvästä henkilöstä joka helposti säikähtävänä kirmaa takaisin pöpelikköön. Varsinkin jos jää kiinni naisten pyöränsatuloita nuuskimasta.

Täällä Aarne Tanninen, Washington.

+5  6 viestiä   00:50
digimummo

Mitenkö se muuten on, että tykkäättekö te ottaa mällit sitten Foodoran vai Woltin kautta?

+1  21 viestiä   18:58
digimummo

Kertokaapa nyt ku on taas tää päivä vuodesta millon tajuaa olevansa lähempänä kuolemaa kuin vuos sitten, että miten perkeleessä mää taion tuon polovitaipeen ulomman jänteen semmoseksi, että se lopettais tuon jo viis päivää venyneeksi kiukuttelun.

+1  19 viestiä   15:28
digimummo

Kuinka saada runkkaaminen loppumaan?

Jos poikalapsi alkaa miettiä mille onanointi tuntuu niin valistuneen
vanhemman tulee opettaa hänelle, että seksi tuntuu pahalta. Kas kun
on näin, että kun poikalapsi tulee tiettyyn ikään niin silloin on
hyvin tärkeää opettaa tämä.

Sen voi tehdä esimerkiksi niin, että laittaa sipulihaketta/murskaa
tekopilluun ja pakottaa pojan nussimaan sitä. Se kirvely ja itketys
takaa sen, että lapsi ei enää koskaan pidä seksiä tai seksuaalista
toimintaa nautinnollisena.

Näin on ennustuksessa kerrottu.

+4  7 viestiä   20:56
digimummo

Miksi mun sukuelin väpisee ja väpäjättää ku aattelen luolastua? Tai vaikken ajatteliskaan.

+2  2 viestiä   09:57
digimummo

Tää nyt ei varmaan tuu kenellekään yllätyksenä, mutta tehhään se nyt selväksi tämän kerran, että mun oikee nimi on Eemeli Aapo Metsokangas. Oon syntyny 2003 Hyvinkään Tyrninmaalla ja asun nykyään Pieksämäellä. Mulla on vaimo, kaks ja puoli lasta sekä keitän pontikkaa aina kun vaimon silmä välttää. Soittelin aikonaan Pekka Saurille vaikka se vaan vittuiliki AI SAATANA, HELEKATTI PERKELE! Niin niin mitä minä olinkaan sanomassa....?

+2  2 viestiä   04:54
digimummo

Kävin tossa herätessäni autolla kaupassa hakemassa kuus kiloo sokeria, makkarapaketin ja 28 kalijaa. Maistelin kalijaa kolomisen tuntia ja tuumasin, että ei saatana tästä mittään tuu jos pittää vielä huomenna lähtiä hakkeen lissää. Olin jo uhkaillu kauppiasta auton avaimella, että jos täällä ei palvelu parane niin auto ei tuu enää pihaan.

No ny sitte fillaroin sinne vaivasilla voimillani niin se akan perkele oli taaski tiskin takana ja morjensti vaan, että "Long time no see". No mää tietenki selevitin sille, että huomenna ei kykene ku on kuitenki se juksauspäivä niin tulisitte jo uluko-ovella sanomaan, että kalijat on loppu! Se meinas, että ehkä niin tai sitte vaan sanottas, että sulle ei enää myydä! Sannoin, että justiinsa siksi piti tulla hakkeen ylimääränen koppa gepardia ku ei varmaan pumppu kestäis moista pelleilyä. Mokoma kusipää vaan nauro mulle. Mulle! Siis mulle joka oon vuosia selittäny niille vitsejä ja muita semmosia?

Ihan paska kauppa. Käyn siellä vasta keskiviikkona seuraavan kerran ku ny on taas keppanaa ja sipsejäkin.

Mikä nuita lähikauppoja oikeen vaivaa ku tuolla tavalla vittuilevat vakiasiakkaille?

+3  8 viestiä   21:04
digimummo

Sisko kerto kerran, että äijä pyysi leffailtaa. No sehän oli tietenkin pornoa. Hässimiseksihän se sitten tietenkin meni ja äijä nukahti parin minuutin jälkeen. Ehotin sitten sille, että laitappa se seuraavana lauantaina kattomaan Avaraa Luontoa sun kans ja annat siinä sitten ymmärtää, että dokkarin lopuksi olis vähän eläimellistä menoa luvassa. No se äijähän sitten tietenkin oottais siinä tatti pystyssä lopputekstejä ku nää sitten hyökkäisit jääkaapille syömään iliman käsiä murkinaa. Sano sitten, että tässä sitä eläimellistä menoa nyt sitten on.

Äijä lähti baariin eikä siitä oo kuulunu mitään enää moneen vuoteen.

+1  3 viestiä   22:01
digimummo

Tiedoksenne, senkin perverssit paskiaiset!


Hääyö oli entisajan naisten pahin pelko
Viktoriaaniseen aikaan useimpia nuoria brittinaisia odotti hääyön koittaessa elämänsä järkytys. Seksivalistusta ei ollut, ja se, miten ihminen sai alkunsa, oli nuorille naisille mysteeri. Hyvää tarkoittavia neuvoja sisältävät opaskirjat yleensä vain pahensivat asiaa.

Löysiin polvipituisiin alushousuihin ja alusmekkoon pukeutunut nuori morsian makasi jännittyneenä vuoteella.
Hänen poskensa punoittivat, sillä vähäpukeisuus nolotti häntä. Sitten hän kuuli käytävästä askelia, ja hänet valtasi kylmäävä pelko: hänen uunituore aviomiehensä lähestyi makuuhuonetta.
1800-luvun loppupuolella hääyö oli naisille pelottava koettelemus. Aviomies tiesi asioita, joista nuorikolla ei ollut aavistustakaan.
Nuori vaimo ei välttämättä tiennyt edes sitä, mistä ruumiinosasta hänen miehensä olisi kiinnostunut, ja miehen anatomiasta hän tiesi yleensä vielä vähemmän kuin omastaan.
Ajatus hääyöstä oli Viktorian ajan naisille pelottava siksi, että heidät kasvatettiin siveiksi ja pyrittiin häihin asti pitämään autuaan tietämättöminä siitä, mitä avioparit vuoteessaan puuhasivat.
Pelokkaiden morsianten paniikkikohtaukset ja pakoyritykset eivät kuitenkaan sopineet Britannian kaltaiseen sivistysyhteiskuntaan, ja siksi markkinoille tulvi lukemattomia opaskirjoja, joiden tarkoitus oli valistaa herkkiä morsiamia siitä, mikä heitä häiden jälkeen odotti.

Seksiä oli viisainta säännöstellä
Yksi ensimmäisistä avioelämää käsittelevistä oppaista oli papinlesken Ruth Smythersin vuonna 1894 ilmestynyt Instruction and Advice for the Young Bride eli ”Ohjeita ja neuvoja nuorille vaimoille”. Siinä hän kehotti naisia hillitsemään miehensä himoja.

”Antaudu harvoin ja vastentahtoisesti”, kuului Smythersin tärkein neuvo. ”Muuten säädyllinen avioliitto voi muuttua orgiaksi!”
Smythersin mukaan avioliitto palveli yhtä ylevää tavoitetta: ”Vaikka sukupuolielämä on parhaimmillaankin hyvin vastenmielistä ja pahimmillaan kivuliasta, sitä on siedettävä – kuten naiset ovat tehneet aikojen alusta asti – sillä palkkiona on yksiavioinen koti ja lapset, jotka aviopuolisoiden välisestä kanssakäymisestä seuraavat.”
Leskirouva myös neuvoi, ettei vaimon pitänyt odottaa aviomieheltään liikoja:
”Ihanneaviomies lähestyy vaimoaan vain tämän kutsusta ja ainoastaan jälkeläisten hankkimista varten, mutta keskivertomieheltä ei moista jaloutta ja epäitsekkyyttä kannata odottaa.”

Smythers kehottikin morsiamia säännöstelemään seksiä tiukasti heti avioliiton alusta alkaen:
”Useimmat miehet haluavat aviollista kanssakäymistä lähes joka päivä, mikäli heitä ei torjuta. Viisas morsian sallii enintään kaksi nopeaa kanssakäymistä viikossa avioliiton ensimmäisten viikkojen aikana.
Sen jälkeen hän pyrkii harventamaan kertoja. Tässä pyrkimyksessä huonovointisuus, väsymys ja päänsärky ovat naisen parhaita ystäviä. Avioliiton alkuvuosien jälkeen intiimin kanssakäymisen tulee rajoittua noin kertaan viikossa ja liiton viidenteen vuoteen mennessä yhteen kertaan kuukaudessa.”

Kymmenen vuoden yhteiselon jälkeen avioparin lapsiluku oli kaiken järjen mukaan täynnä, ja tuolloin he saattoivat Smythersin mielestä lopettaa seksi­elämänsä kokonaan. Smythers ei kehottanut aviopareja muuttamaan eri huoneisiin nukkumaan, mutta hän neuvoi, miten välttää ei-toivottua toimintaa aviovuoteessa:
”Vaimo sammuttaa yhteisen makuukamarin valon ja odottaa puolisoaan valmiina vuoteessa. Kun mies tulee nukkumaan, vaimon ei pidä sytyttää valoa, sillä mies voi tulkita sen rohkaisuksi.”

Kun vahinko kuitenkin tapahtuu
”Akti”, silloin kun sitä ei kerta kaikkiaan voinut välttää, piti rouva Smythersin mukaan suorittaa pilkkopimeässä.
”Vaimo antakoon miehensä hapuilla pimeässä. Aina on toivoa siitä, että mies loukkaa itsensä, jolloin vaimo voi torjua hänen lähentelynsä”, rouva neuvoi.
Ruth Smythersin opaskirjan aitous on kyseenalaistettu, mutta olipa kirja aito tai ei, se kuvastaa hyvin Viktorian ajan brittien suhtautumista seksiin.
”Nautintoa ei saa olla liian usein, jotta se ei uuvuta avioparia ja heikennä heidän terveyttään”, totesi brittilääkäri Henry N. Guernsey kirjassaan Plain Talk on Avoided Subjects eli ”Suoraa puhetta vältellyistä aiheista” vuodelta 1905.

”Perussäännöksi sopii yksi tai kaksi kertaa viikossa tai joissakin tapauksissa kahdessa viikossa. Monissa tapauksissa yksi kerta viikossa on hyvä tavoite.”
Guernseyn mukaan avioliiton ainoa tavoite oli hankkia lapsia: ”Tämän on oltava avioparin kaikkien halujen, toiveiden ja suunnitelmien ainoa päämäärä.”

Vaikka kuningatar Viktorian kuolemasta oli Guernseyn kirjan ilmestyessä kulunut jo neljä vuotta, Guernsey piti häntä yhä hyvänä esikuvana naisille:
”Hän vaali prinssi Albertia aviomiehenään ja antautui tälle avioliitossa esikuvallisen vaimon tavoin sanan kaikissa merkityksissä.”
Sen lähemmäksi asian ydintä eli sitä, miten naiset selvisivät hääyöstä kunnialla, kaunopuheinen tohtori ei päässyt. Itsetyydytyksestä, sukupuolitaudeista ja seksuaalisista ”poikkeavuuksista” hän sen sijaan kirjoitti hyvinkin suoraan. Esimerkiksi itsetyydytys saattoi Guernseyn mukaan aiheuttaa hivutustautia eli tuberkuloosia ja sokeutta. Hän kirjoitti kirjassaan naisista, jotka olivat kertoneet vastaanotolla kokeneensa ”tuntemuksia” alapesua tehdessään. Pöyristynyt Guernsey torui naisia ankarasti, sillä nämä olivat kosketelleet sellaisia ruumiinosia, ”joiden tuli naimattomilla naisilla pysyä unitilassa”. Mikäli naiset jatkaisivat ”tuntemusten” tavoittelemista, niitä esiintyisi yhä useammin ja ne turmelisivat naisen kenties loppuiäksi. Guernsey piti myös nuorten miesten tapailemista turmiollisena: ”Nuorilla naisilla ei luonnostaan ole seksuaalisia taipumuksia tai lemmekkäitä ajatuksia tai tunteita. Jos heidät on kasvatettu hyvin ja heistä on huolehdittu oikein, sellaiset tuntemukset ovat heille häihin asti täysin vieraita.”

Raskaus oli seksin ainoa tavoite
Guernseyn aikalainen Emma Drake oli samoilla jäljillä omassa opaskirjassaan What a Young Wife Ought to Know eli ”Mitä nuoren vaimon tulee tietää”. Hän kuvaili siinä perusteellisesti vaimon ja perheenäidin velvollisuuksia: ”Heti hääpäivästä lähtien nuoren vaimon on omistettava elämänsä raskauksille ja äitiydelle. Se on hänen tärkein tehtävänsä avioliitossa.”
Drakekaan ei kuitenkaan kehdannut kuvailla suoraan sitä, miten raskaus ­aivan konkreettisesti sai alkunsa. Jälleen lukijan oli tyytyminen pelkkiin varoituksiin siitä, etteivät asiat saaneet riistäytyä makuukamarissa käsistä.

”Mikään ei ole vaarallisempaa kuin antaa alhaisille vieteille yliote korkeammasta luonnostamme. Kun intohimot saavat vallan, ne pitävä kaikkea muuta pilkkanaan. Itsekkyys – ihmisluonnon alhaisin piirre – tähtää vain yhteen asiaan: omien himojen tyydyttämiseen”, Drake varoitteli. Naisen oli tultava raskaaksi, mutta samalla hänen tuli välttää paheellista nautintoa. Vaarallisten houkutusten välttämiseksi avioparin olikin Draken mukaan viisainta nukkua eri huoneissa.

Seksivalistusta kierrellen
Vuonna 1916 ilmestyi yhdysvaltalaisen Columbian yliopiston biologian professori Maurice A. Bigelowin mullistava seksivalistusta käsittelevä kirja Sex-education eli ”Seksuaalikasvatus”. Bigelow kirjoitti, että ”vaikeneminen ja salaperäisyys ovat olleet vakaa perinne. Kaikkea tähän aihepiiriin liittyvää on pidetty likaisena ja turmeltuneena, ja mitä vähemmän siitä on puhuttu tai tiedetty, sitä parempi – etenkin nuorille”.
”Normaalit lapset saavat kuitenkin lähes poikkeuksetta tietoa seksuaalisuudesta viimeistään aikuisuuden kynnyksellä, ja yleensä tuo tieto on peräisin ­karkeista ja epäluotettavista lähteistä”, Bigelow perusteli tarvetta kunnolliselle seksivalistukselle ja kertoi esimerkin poikakoulusta.

Sen oppilaat olivat perustaneet ”kerhon”, jossa he perehtyivät seksuaalisuuteen ja kirjasivat havaintojaan oppilaiden keskuudessa kiertävään muistikirjaan. Bigelowkaan ei kuitenkaan päässyt kirjassaan itse asiaan. Hän tyytyi vain toteamaan, että ”naisten oli tärkeää opetella sukuelintensä tieteelliset nimet, ei siksi, että niille on olemassa niin monia karkeita nimityksiä vaan siksi, että kunnialliset nimitykset vaikuttavat asenteisiin. Munasarjat, kohtu, vagina, munanjohtimet ja vulva kuitenkin riittäkööt. Ulkoisten sukuelinten tarkka kuvailu herättää uteliaisuutta, joka puolestaan voi johtaa tutkiskeluun ja ärsytykseen.”

Naisen velvollisuus oli nauttia
Historian ensimmäinen terveysguru Bernarr Macfadden otti vuonna 1918 tärkeän askeleen, kun hän kirjassaan Womanhood and Marriage, ”Naiseus ja avioliitto”, osoitti ymmärrystä niitä naisia kohtaan, jotka halusivat itse päättää seksielämästään: ”Henkilökohtaisen vapauden ihanne on viime aikoina herättänyt monissa naisissa ajatuksen siitä, että heillä on ­oikeus määrätä omasta ruumiistaan – eli heillä on oikeus päättää, suostuvatko he toteuttamaan aviomiehensä lihallisia mielihaluja.” Macfadden kuitenkin huomautti, että myös itsenäisten naisten tuli ottaa huomioon aviomiehensä fysiologia:

”Vaimon on hyvä ymmärtää, että siemennesteeksi kutsuttu elämää synnyt­tävä neste, jota miehen sukuelimet tuottavat, vaikuttaa merkittävästi tämän ­kehoon. Vasta hiljan on alettu ymmärtää tämän elämännesteen ihmeellistä vaikutusta miehen kehon mekanismeihin.”

Macfadden selvensi lausuntoaan selittämällä, että miehen hyvinvointi edel­lytti naisen nautintoa – muutoin nainen imisi miehen kuiviin kuin vampyyri: ”Intiimissä kanssakäymisessä miehen ruumiista purkautuu tätä luomisen nestettä, ja jos vaimo vastaa siihen aidosti ruumiillaan, seuraa magnetismin tai energian vaihtuminen, joka paikkaa miehessä syntyneen vajeen. J

+0  13 viestiä   02:07
digimummo

Tostapa teille upouus pelikone. Välttämättä Far Cry 6 ei ehkä pyöri, mutta...

https://www.huuto.net/kohteet/sega-megadrive-asian-specification-pal-b--peleja/596554888

+0  12 viestiä   22:03
digimummo

Into on ansainnu herkkupalan jos toisenkin.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010318307.html

+4  2 viestiä   00:41