Rekisteröitynyt 23.08.2019 23:46:37
Nähty 9 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 20 091
Tageja annettu 2 424
Vierailuja 29 471
Medioita 1 293
Medioiden näyttökerrat 435 455
Plussia 8 043
Saavutuksia 52
digimummo

Tiedoksenne, senkin perverssit paskiaiset!


Hääyö oli entisajan naisten pahin pelko
Viktoriaaniseen aikaan useimpia nuoria brittinaisia odotti hääyön koittaessa elämänsä järkytys. Seksivalistusta ei ollut, ja se, miten ihminen sai alkunsa, oli nuorille naisille mysteeri. Hyvää tarkoittavia neuvoja sisältävät opaskirjat yleensä vain pahensivat asiaa.

Löysiin polvipituisiin alushousuihin ja alusmekkoon pukeutunut nuori morsian makasi jännittyneenä vuoteella.
Hänen poskensa punoittivat, sillä vähäpukeisuus nolotti häntä. Sitten hän kuuli käytävästä askelia, ja hänet valtasi kylmäävä pelko: hänen uunituore aviomiehensä lähestyi makuuhuonetta.
1800-luvun loppupuolella hääyö oli naisille pelottava koettelemus. Aviomies tiesi asioita, joista nuorikolla ei ollut aavistustakaan.
Nuori vaimo ei välttämättä tiennyt edes sitä, mistä ruumiinosasta hänen miehensä olisi kiinnostunut, ja miehen anatomiasta hän tiesi yleensä vielä vähemmän kuin omastaan.
Ajatus hääyöstä oli Viktorian ajan naisille pelottava siksi, että heidät kasvatettiin siveiksi ja pyrittiin häihin asti pitämään autuaan tietämättöminä siitä, mitä avioparit vuoteessaan puuhasivat.
Pelokkaiden morsianten paniikkikohtaukset ja pakoyritykset eivät kuitenkaan sopineet Britannian kaltaiseen sivistysyhteiskuntaan, ja siksi markkinoille tulvi lukemattomia opaskirjoja, joiden tarkoitus oli valistaa herkkiä morsiamia siitä, mikä heitä häiden jälkeen odotti.

Seksiä oli viisainta säännöstellä
Yksi ensimmäisistä avioelämää käsittelevistä oppaista oli papinlesken Ruth Smythersin vuonna 1894 ilmestynyt Instruction and Advice for the Young Bride eli ”Ohjeita ja neuvoja nuorille vaimoille”. Siinä hän kehotti naisia hillitsemään miehensä himoja.

”Antaudu harvoin ja vastentahtoisesti”, kuului Smythersin tärkein neuvo. ”Muuten säädyllinen avioliitto voi muuttua orgiaksi!”
Smythersin mukaan avioliitto palveli yhtä ylevää tavoitetta: ”Vaikka sukupuolielämä on parhaimmillaankin hyvin vastenmielistä ja pahimmillaan kivuliasta, sitä on siedettävä – kuten naiset ovat tehneet aikojen alusta asti – sillä palkkiona on yksiavioinen koti ja lapset, jotka aviopuolisoiden välisestä kanssakäymisestä seuraavat.”
Leskirouva myös neuvoi, ettei vaimon pitänyt odottaa aviomieheltään liikoja:
”Ihanneaviomies lähestyy vaimoaan vain tämän kutsusta ja ainoastaan jälkeläisten hankkimista varten, mutta keskivertomieheltä ei moista jaloutta ja epäitsekkyyttä kannata odottaa.”

Smythers kehottikin morsiamia säännöstelemään seksiä tiukasti heti avioliiton alusta alkaen:
”Useimmat miehet haluavat aviollista kanssakäymistä lähes joka päivä, mikäli heitä ei torjuta. Viisas morsian sallii enintään kaksi nopeaa kanssakäymistä viikossa avioliiton ensimmäisten viikkojen aikana.
Sen jälkeen hän pyrkii harventamaan kertoja. Tässä pyrkimyksessä huonovointisuus, väsymys ja päänsärky ovat naisen parhaita ystäviä. Avioliiton alkuvuosien jälkeen intiimin kanssakäymisen tulee rajoittua noin kertaan viikossa ja liiton viidenteen vuoteen mennessä yhteen kertaan kuukaudessa.”

Kymmenen vuoden yhteiselon jälkeen avioparin lapsiluku oli kaiken järjen mukaan täynnä, ja tuolloin he saattoivat Smythersin mielestä lopettaa seksi­elämänsä kokonaan. Smythers ei kehottanut aviopareja muuttamaan eri huoneisiin nukkumaan, mutta hän neuvoi, miten välttää ei-toivottua toimintaa aviovuoteessa:
”Vaimo sammuttaa yhteisen makuukamarin valon ja odottaa puolisoaan valmiina vuoteessa. Kun mies tulee nukkumaan, vaimon ei pidä sytyttää valoa, sillä mies voi tulkita sen rohkaisuksi.”

Kun vahinko kuitenkin tapahtuu
”Akti”, silloin kun sitä ei kerta kaikkiaan voinut välttää, piti rouva Smythersin mukaan suorittaa pilkkopimeässä.
”Vaimo antakoon miehensä hapuilla pimeässä. Aina on toivoa siitä, että mies loukkaa itsensä, jolloin vaimo voi torjua hänen lähentelynsä”, rouva neuvoi.
Ruth Smythersin opaskirjan aitous on kyseenalaistettu, mutta olipa kirja aito tai ei, se kuvastaa hyvin Viktorian ajan brittien suhtautumista seksiin.
”Nautintoa ei saa olla liian usein, jotta se ei uuvuta avioparia ja heikennä heidän terveyttään”, totesi brittilääkäri Henry N. Guernsey kirjassaan Plain Talk on Avoided Subjects eli ”Suoraa puhetta vältellyistä aiheista” vuodelta 1905.

”Perussäännöksi sopii yksi tai kaksi kertaa viikossa tai joissakin tapauksissa kahdessa viikossa. Monissa tapauksissa yksi kerta viikossa on hyvä tavoite.”
Guernseyn mukaan avioliiton ainoa tavoite oli hankkia lapsia: ”Tämän on oltava avioparin kaikkien halujen, toiveiden ja suunnitelmien ainoa päämäärä.”

Vaikka kuningatar Viktorian kuolemasta oli Guernseyn kirjan ilmestyessä kulunut jo neljä vuotta, Guernsey piti häntä yhä hyvänä esikuvana naisille:
”Hän vaali prinssi Albertia aviomiehenään ja antautui tälle avioliitossa esikuvallisen vaimon tavoin sanan kaikissa merkityksissä.”
Sen lähemmäksi asian ydintä eli sitä, miten naiset selvisivät hääyöstä kunnialla, kaunopuheinen tohtori ei päässyt. Itsetyydytyksestä, sukupuolitaudeista ja seksuaalisista ”poikkeavuuksista” hän sen sijaan kirjoitti hyvinkin suoraan. Esimerkiksi itsetyydytys saattoi Guernseyn mukaan aiheuttaa hivutustautia eli tuberkuloosia ja sokeutta. Hän kirjoitti kirjassaan naisista, jotka olivat kertoneet vastaanotolla kokeneensa ”tuntemuksia” alapesua tehdessään. Pöyristynyt Guernsey torui naisia ankarasti, sillä nämä olivat kosketelleet sellaisia ruumiinosia, ”joiden tuli naimattomilla naisilla pysyä unitilassa”. Mikäli naiset jatkaisivat ”tuntemusten” tavoittelemista, niitä esiintyisi yhä useammin ja ne turmelisivat naisen kenties loppuiäksi. Guernsey piti myös nuorten miesten tapailemista turmiollisena: ”Nuorilla naisilla ei luonnostaan ole seksuaalisia taipumuksia tai lemmekkäitä ajatuksia tai tunteita. Jos heidät on kasvatettu hyvin ja heistä on huolehdittu oikein, sellaiset tuntemukset ovat heille häihin asti täysin vieraita.”

Raskaus oli seksin ainoa tavoite
Guernseyn aikalainen Emma Drake oli samoilla jäljillä omassa opaskirjassaan What a Young Wife Ought to Know eli ”Mitä nuoren vaimon tulee tietää”. Hän kuvaili siinä perusteellisesti vaimon ja perheenäidin velvollisuuksia: ”Heti hääpäivästä lähtien nuoren vaimon on omistettava elämänsä raskauksille ja äitiydelle. Se on hänen tärkein tehtävänsä avioliitossa.”
Drakekaan ei kuitenkaan kehdannut kuvailla suoraan sitä, miten raskaus ­aivan konkreettisesti sai alkunsa. Jälleen lukijan oli tyytyminen pelkkiin varoituksiin siitä, etteivät asiat saaneet riistäytyä makuukamarissa käsistä.

”Mikään ei ole vaarallisempaa kuin antaa alhaisille vieteille yliote korkeammasta luonnostamme. Kun intohimot saavat vallan, ne pitävä kaikkea muuta pilkkanaan. Itsekkyys – ihmisluonnon alhaisin piirre – tähtää vain yhteen asiaan: omien himojen tyydyttämiseen”, Drake varoitteli. Naisen oli tultava raskaaksi, mutta samalla hänen tuli välttää paheellista nautintoa. Vaarallisten houkutusten välttämiseksi avioparin olikin Draken mukaan viisainta nukkua eri huoneissa.

Seksivalistusta kierrellen
Vuonna 1916 ilmestyi yhdysvaltalaisen Columbian yliopiston biologian professori Maurice A. Bigelowin mullistava seksivalistusta käsittelevä kirja Sex-education eli ”Seksuaalikasvatus”. Bigelow kirjoitti, että ”vaikeneminen ja salaperäisyys ovat olleet vakaa perinne. Kaikkea tähän aihepiiriin liittyvää on pidetty likaisena ja turmeltuneena, ja mitä vähemmän siitä on puhuttu tai tiedetty, sitä parempi – etenkin nuorille”.
”Normaalit lapset saavat kuitenkin lähes poikkeuksetta tietoa seksuaalisuudesta viimeistään aikuisuuden kynnyksellä, ja yleensä tuo tieto on peräisin ­karkeista ja epäluotettavista lähteistä”, Bigelow perusteli tarvetta kunnolliselle seksivalistukselle ja kertoi esimerkin poikakoulusta.

Sen oppilaat olivat perustaneet ”kerhon”, jossa he perehtyivät seksuaalisuuteen ja kirjasivat havaintojaan oppilaiden keskuudessa kiertävään muistikirjaan. Bigelowkaan ei kuitenkaan päässyt kirjassaan itse asiaan. Hän tyytyi vain toteamaan, että ”naisten oli tärkeää opetella sukuelintensä tieteelliset nimet, ei siksi, että niille on olemassa niin monia karkeita nimityksiä vaan siksi, että kunnialliset nimitykset vaikuttavat asenteisiin. Munasarjat, kohtu, vagina, munanjohtimet ja vulva kuitenkin riittäkööt. Ulkoisten sukuelinten tarkka kuvailu herättää uteliaisuutta, joka puolestaan voi johtaa tutkiskeluun ja ärsytykseen.”

Naisen velvollisuus oli nauttia
Historian ensimmäinen terveysguru Bernarr Macfadden otti vuonna 1918 tärkeän askeleen, kun hän kirjassaan Womanhood and Marriage, ”Naiseus ja avioliitto”, osoitti ymmärrystä niitä naisia kohtaan, jotka halusivat itse päättää seksielämästään: ”Henkilökohtaisen vapauden ihanne on viime aikoina herättänyt monissa naisissa ajatuksen siitä, että heillä on ­oikeus määrätä omasta ruumiistaan – eli heillä on oikeus päättää, suostuvatko he toteuttamaan aviomiehensä lihallisia mielihaluja.” Macfadden kuitenkin huomautti, että myös itsenäisten naisten tuli ottaa huomioon aviomiehensä fysiologia:

”Vaimon on hyvä ymmärtää, että siemennesteeksi kutsuttu elämää synnyt­tävä neste, jota miehen sukuelimet tuottavat, vaikuttaa merkittävästi tämän ­kehoon. Vasta hiljan on alettu ymmärtää tämän elämännesteen ihmeellistä vaikutusta miehen kehon mekanismeihin.”

Macfadden selvensi lausuntoaan selittämällä, että miehen hyvinvointi edel­lytti naisen nautintoa – muutoin nainen imisi miehen kuiviin kuin vampyyri: ”Intiimissä kanssakäymisessä miehen ruumiista purkautuu tätä luomisen nestettä, ja jos vaimo vastaa siihen aidosti ruumiillaan, seuraa magnetismin tai energian vaihtuminen, joka paikkaa miehessä syntyneen vajeen. J

+0  9 viestiä   02:07
digimummo

Tostapa teille upouus pelikone. Välttämättä Far Cry 6 ei ehkä pyöri, mutta...

https://www.huuto.net/kohteet/sega-megadrive-asian-specification-pal-b--peleja/596554888

+0  11 viestiä   22:03
digimummo

Into on ansainnu herkkupalan jos toisenkin.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010318307.html

+4  2 viestiä   00:41
digimummo

Oon miettiny jo pitkän aikaa, että missä helevetissä Turppi oikeen on :D

https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=64961b1e62481

+4  2 viestiä   22:09
digimummo

Nyt on niin legendaarista, että pakkohan se on teillekkin jakaa jos ette oo jo huomanneet :D

https://twitter.com/KKyppo/status/1771438090143330382

+1  5 viestiä   01:09
digimummo

Hyviä unia, Saatanan kuvia <3

+1  2 viestiä   01:49
digimummo

Ja hapsi nauraa
Kun neekereitä multaan laittaa
Hörppää välillä shampanjaa
Meidän hapsi on ihan natsi ♫

Ja tuhnu hoilaa
Loiria matkia koittaa
Sormella pyllyä koittaa
Meidän tuhnu on tullut käteen

Ja Naku se runkkaa ♪
Nahatonta kikkeliä koittaa
Bepahthenia laittaa
Meidän naku on täysin jutku

Mutta Digi ne voittaa
Hörppää pyllystä kiljuu
Sitten kämpällä riehuu
Meidän Digi on umpihullu ♫

+4  10 viestiä   00:54
digimummo

Ja ryssät riehuu
Moskova tietenkin kiehuu
Pommeja kun räjähtää
Putinia niistä kiittää
Meiden Putler on tullut kotiin

Ja neukku reuhaa
Kuvituksissaan hieman larppaa
Kuvittele joutessaan
Että Neukku on tullut kotiin

Ei mutta on tuo nyt perkele jos ei vanhaa psykopaattia saa edes omat hengiltä niin mitä vittua? Toki oligarkkeja on jo teurastettu, mutta kyllä niillä on kollektiivisesti sen verran valtaa, että voisivat nostaa reippaan sisällissodan tulille varsinki kun väki vähenee teetä juotuaan tai parvekkella horjuttuaan. Lähinnä ihmetyttää, että miten ne ei oo nousseet jo kapinaan.

Näin esimerkin vuoksi niin hei vaikka @valu ja @hapsi_ jos mää tulisin ja tappaisin teidän kaverit niin saattasittekohan suuttua mulle vai istuisitteko tutti perseessä ootellessa kunnes tulisin ja nussisin teidät männynkävyillä hengiltä?

Mutta tietenki taas toisaalta, ryssä on ryssä eikä siitä muuksi muutu vaikka voissa paistais.

+3  5 viestiä   00:02
digimummo

Kerroppas, @valupertti , että mitä nää oikeen äkseerasit Limingantullin Prisman Infossa puoli neljän aikaan puukkojen kanssa?

t. huolestunut kansalainen

+1  21 viestiä   17:56
digimummo

Voi jumalauta, saatana! Unohin eilen ottaa lääkkeet niin voi vittu, että sai kattella kuvia.

Olitte koko helevetin kirppusirkus muka mun luona kylässä. Kaikki oli paikalla ihan sonjasta lähtien, paitti että joku sano ettei norskia tänne päästetä. No sehän meni sitten tutusteluun siinä puolin ja toisin kunnes sitte alkoki se perinteinen, että kaikki nussi keskenään miten sattuu. Osa ku jäi välillä ilman partneria niin ne joutu runkkaamaan joku Siwan muovipussilla tai vaihtoehtosesti isolla hampurilaissämpylällä.

Jostaki sinne sitten ilmesty jotaki outoja naisiaki vielä ja ku ku kaikki meni yleiseksi viikseen vetelyksi niin yhtäkkiä räjähti ydinpommi ja me lähettiin sitte hissuksiin hiipimään kauemmas ku rupes sattaan tuhkaa ja mustaa vettä.

+3  8 viestiä   21:36
digimummo

Demari meni parturiin.
Parturi: "Paljonko leikataan?"
Demari: "Ei mitään."

+7  1 viestiä   18:04
digimummo

Epicissä ilmatteeksi:

Deus Ex: Mankind Divided

The Bridge

+1  0 viestiä   17:57
digimummo

Mikä perkele nuita savolaisia vaivaa?

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010297173.html

+1  6 viestiä   00:08
digimummo

Tästäpä saatte senkin animen vihaajat!

+1  3 viestiä   07:21
digimummo

Hapsin tuo
Hapsin tuo ♪
Hapsin tuo melkein jokaisen luo

Digi sekä kissa
Joskus juovuksissa
Kusee nakun postilaatikkoon ♫

+4  2 viestiä   05:54
digimummo

Oon keksiny konstin säästää vessapaperia ja reilusti! Paskapaperihan on nykyään aivan tolkuttoman kallista, mutta hätä ei ole tämän näköinen loppujen lopuksi. Katsokaas, kun vaihdatte valkoisen vessapaperin keltaiseen niin ei tarvi kuin pari kertaa pyyhkäistä niin paperissa ei enää näy kakkaa. Valkoinen paperi sen sijaan näyttää, että sitä itseään on kymmenienkin pyyhkäisyjen jälkeen. Säästä siis Sinäkin ja vaihda keltaiseen (tai mieluiten) ruskeaan vessapaperiin!

+2  4 viestiä   02:37
digimummo

Hain kalijaa ja sokeria

+1  6 viestiä   15:41
digimummo

Miksei voi lähettää mp4 filimejä?

+1  10 viestiä   15:41
digimummo

”Minä maalaan naisen suuret, pyöreät pakarat niin, että mieleni tekee hyväillä niiden kuoppaista lihaa”, julisti flaamilainen taidemaalari Peter Paul Rubens.

Selluliittia, saatana!

+0  2 viestiä   23:41
digimummo

Käykääs tsiigaan tää Potet Martine, eiku siis Tang Ying facessa. Laittelee viestejä kaikille mahdollisille jotakin kusetusjuttua ja muuta paskaa.

Laittakaa sille/niille viesti "gimssi gamun-eun ganghago namjjog-eun muneojil geos-ida" tai "cheon-anmun gwangjang-eun jung-gug-i salam-eul jug-in gos-iya, gomdol-i puneun yeosmeog-eola"

Tilttaa täysin ja putoaa kiinan/pohjoiskorean netistä (eka on vissiin jotakin pohjoiskoreasta ja toka kiinan tianmanaukion murhista). Tää on tuttu juttu millä saa vaikka nettipeleissä ainakin kiinabotit linjoilta :D

https://www.facebook.com/potet.martine

+0  5 viestiä   02:17
digimummo

No nyt löyty teijjänki makkuun kaunotar!

https://shorturl.at/optJ9

+0  6 viestiä   21:19
digimummo

Mummiälestä poliittiset lakot sais kieltää. Jos haluaa haluamansa hallituksen niin sitten äänestää vaaleissa. Tää, että nää tyypit uhkailee nyt laittavansa kaiken paskaks kaheks viikoks on ihan vitusta. Olisivat vaaleissa eholla jos haluavat päätösvaltaa vaan ku ei. Nää reikärunkkarit ei uskalla etes lähteä vaaleihin ja silti haluaa päättää miten maata pitää johtaa. News flash kids, meillä on edustuksellinen demokratia ja sen mukaan valta jaetaan.

Sitä ei saa istumalla keskellä tietä huutamalla, että aurinko sammuu. Sitä ei saa usuttamalla poliittisiin lakkoihin selittämällä, että muuten aurinko sammuu. Sitä saa sillä, että asettuu ehdolle ja noudattaa edustuksellista demokratiaa jota toteutetaan ~2 vuoden välein täysin avoimilla vaaleilla.

Että mua suoraan sanottuna vituttaa vinkujat jotka nyt sitten tekee kaikkensa kaiken paskantamiseen ku "hävisivät" täysin, vitun, avoimissa vaaleissa ku niiden sekoilua ei enää jaksettu kattua. Ei ne hinttapulit saa tällä pelleilyllä itelleen yhtään ainutta kannattajaa lisää. Päinvastoin, ne häviää niitä entisestään. Mitähän nää apinat ois sanoneet jos vaikka viime eduskuntakauden aikana oppositio oie lyöny koko maan talouden ja toiminnan täysin paskaks sen takia, että se vitun viisikko oli täysin epäpäteviä tajuamaan mistään yhtään mitään? Ei ollu lakkoja ei. Nyt ku nää äpärät on menettäneet johtajattarensa niin paska lentää tuulettimeen ihan täysillä ja vaikka se sonta lentää koko ajan päin omaa naamaa niin lyövät lisää vaan myllyyn.

Vitun idiootit.

+2  6 viestiä   02:47
digimummo

Oonko muuten koskaan muistanu kertua, että olin kerran X Factor UK:ssa?

+0  0 viestiä   05:38
digimummo

Ja seki vielä, että avaruutta ei oo olemassa t. neekeri joka on saanut lukemattoman määrän aivotärähdyksiä.

https://www.is.fi/urheilu/art-2000010270477.html

+0  8 viestiä   01:16
digimummo

Vaikka oonkin jo vanha laivahuora niin tahtoisin kertoo sen, että oon sentään aika vähän käytetty. Ja olen hyvin perään antamaton. Bruce Willis kerran kyseli enkä antanu ruokaputkiston päätyä, mutta suostuin nuolemaan sen omaa.

+0  8 viestiä   01:15