Perustaja sonja

Anonyymius

Omavalintainen

Medioita voi lisätä

Moderaattorit

Perustettu 30.06.2017 14:38:24 Jäseniä 7 794 Vierailuja 1 372 Ketjuja 89 Viestejä 2 741 Medioita 5

Ilmoituksia ja keskustelua sivustosta

Norgalas

03.03.2020 01:26:41
Täällä haukutaan niin suvakit kuin rajakitkin. Ja kerrotaan unelmista sekä dystopioista.

Kuinka monta Perussuomalaista tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu?
Ei yhtään, koska se on maahanmuuttopolitiikan vika.
Vihervasemmiston pitää tulla vaihtamaan se.

03.03.2020 21:09:31
#313938 [+-] Piilota Suosittele

Kuinka monta vassaria tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu?

Ei yhtään, koska eiväthän vassarit tunnetusti töitä tee.

04.03.2020 04:29:12
#314042 [+-] Piilota Suosittele

Oiski meleko mielenkiintosta lukia täyspäisesti perusteltuja juttuja sekä näkemyksiä niin saatais jotaki aikuismaista ajatusten vaihtelua aikaan. Saa sitä olla eri mieltä asioista ja ei kai niien omien mielipitteitten selittämisen luulis olevan niin perkeleen vaikiaa iliman tahallista vammastelua?

04.03.2020 21:35:14
#314281 [+-] Piilota Suosittele

Vittu miten säälittävää. Bloomberg hyppäs vittuun presidenttirallista ja anto tukensa Bidenin kaltaselle vanhalle seniilille perverssille. Ei vittu et demokraatit on paskana.

27.04.2024 18:39:14
#616974 [+-] Piilota Suosittele

Voin kato vaa sanoo niille, jotka lakkoja vastaan, että talous ja kaikki kusee. Numero uno: taloutemme on jo paskassa. Ei ole selvästikkään herroilla, jotka eivät ole joutuneet niinsanotusti "likaamaan käsiään" koko elämänsä aikana paljoa kokemusta siitä, kun on huono talous, on yleensä parempi vaihtoehto nauttia elämästä, kun tuskailla 50 vuotta elämästään ja kuolla siten, että pari vuotta on asiat ihan jees, kun voisi olla kokoaika jees.

Tämä katselmus, myönnetään on itsekäs, mutta eikö meidän pitäisi enemmän rakastaa itseämme? Suomessa on sellainen masokisti kulttuuri että oksat pois verrattuna keskieurooppaan.

Eli miettikääs näitä lakkoja lakon vastustajat siltä kannalta, että jos hallitus olisi kieltämässä sinulta sen, mikä saa sinut jatkamaan elämistä, mikä elämässäsi on paras asia, ja hallitus olisi tätä kieltämässä/päättämässä, etkö haluaisi taistella sen aatteen puolesta, sen asian puolesta, mikä on sinulle se elämäsi tärkein asia.

Voitte tuosta ylemmästä olla sitä mieltä, että ei tämä koskaan tule tapahtumaan ja huono vertauskuva, mutta hallituksen päätökset oikeastaan kieltävät/estävät montaa sellaista asiaa EPÄSUORASTI, mistä saatat todella pitää.

Ei tietenkään kaikki tämänkään jälkeen puhetta ymmärrä koska A: kultalusikka niin syvällä perseessä, että mikään ei tunnu missään a B: on vain idiootteja/tyhmiä, joilla todennäköisimmin ÄO on alle 65.

Siinäpä se, ja miettikää te jotka vittuilee persujen petoksesta, että mitä siellä kulisseissa on oikeasti tapahtunut, kukaan ei koskaan saa tietää. Miettikääs taas siltä kantilta, että miltä tuntuu, jos Kokoomus olisi teidät pettänyt ja tehnyt sellaisia hyviä päätöksiä kuin mites jos alettaisiin oikeasti kaivamaan sitä lithiumia maasta ja vaikka sillä keinolla saataisiin talout kasvuun, lisää työpaikkoja ja kaikki tyytyväisiä. Nyt Kokoomus meni sieltä, kuten aina, missä aita on matalin.

Haluaisin nimenomaan näistä keskustella 1v1 jonkun kokoomusnuoren kanssa. Kokoomusnuoriahan on ne jotka on siinä OP mainoksesssa, että jotka kertoo, että meidän on pakko tehdä asioita näin. Mikä ihmeen pakko? Kuka niin on sanonut?

Idiootit eivät varmaan tajua, että vaikka heillä olisi lapsia ja ajattelevat näiden päätöskien auttavan heidän lastensa tulevaisuutta, on asia melko päinvastoin.

Päinvastoin siksi, että näistä päätöksistä tehty raha, ei vaan kertakaikkiaan riitä, kuin vasta 300 vuoden kuluttua, mikä on melko pitkä aika ja epäilen vahvasti, että ihmiskuntaa on tällöin jäljellä ehkä 5-10%.

1V1 tää niin oot aika äijä

[ 8 viestiä | ]