Nuku yö ulkona Nuku yö ulkona
Hitler kuvakommentti Hitler kuvakommentti
varg vs ernu varg vs ernu
puhelu puhelu
Haistata mursulle paska Haistata mursulle paska
Hiljaa, nyt puhuu Siitoin! Hiljaa, nyt puhuu Siitoin!
mummon painajainen mummon painajainen
Saunailta. No fake! Saunailta. No fake!
Afganistanilainen Juha juhlimassa Talebanin nousua Afganistanilainen Juha juhlimassa Talebanin nousua
aku ankka pillua vailla aku ankka pillua vailla
Ilmastonmuutos Ilmastonmuutos
neekeri neekeri
Isot erot. Isot erot.
Taas mennään.. Taas mennään..
Organic spacesuit Organic spacesuit
Flat iron steak ja lisukkeet Flat iron steak ja lisukkeet
**Varoitus herkille - Parodia** **Varoitus herkille - Parodia**
Pihamenninkäinen Pihamenninkäinen
Skeleton Jelly Skeleton Jelly
Ikeadåsh Ikeadåsh
Saanatanan rokottamattomat! Saanatanan rokottamattomat!
vassarit servattu vassarit servattu
Uuniin Uuniin
neekeri neekeri
 344 näyttökertaa, 2 viestiä, 0.7 MB, 1 tiedosto, 25.04.2022 21:07:43
[ + 7 - | ]

Paikan päältä.

[63942] [20220425_210713.jpg] [0.7 MB] [1482x2048] [] []
20220425_210713.jpg

25.04.2022 22:32:21 | 22:33:21
#566102 [+4] Piilota Suosittele

En haluaisi olla rassisti, mutta paskat siitä, olen silti. Tuo ylimielisyys kuvaa sanana erittäin hyvin suurinta osaa tuntemiani venäläisiä, sinänsä ihan tavallisia kansalaisia. Puolella ihan rehellisesti kusipäisyys. Mistä lie äidinmaidosta imevät sen, toisen maailmansodan yhdessä Saksan kanssa aloittaneen roistovaltion paapominen valtavirtahistoriassa ei ainakaan asia auta, vissiin itsekin uskovat jotain itä-Euroopan vapauttajia olleensa silloin ja olevansa nyt sen seurauksena monet.

25.04.2022 23:06:43
#566113 [+5] Piilota Suosittele

Kaikille omilla aivoillaan (siis ei Putinin käskyn alaisena oleville) ajatteleville tuon tekstin asiat ovat olleet selviä siitä asti, kun Venäjä hyökkäsi itsenäiseen Ukrainaan roistovaltion tavoin. Ja jos silloin vielä ei ymmärtänyt, kuinka härskiä temppua ryssätorakat ovat tekemässä, niin viimeistään silloin olisi pitänyt ymmärtää asia, kun Venäjä tulitti sairaaloita saati Punaisen Ristin rakennusta Ukrainassa.

Ja jos tuolloinkin oli vielä kännissä, huumeissa, psykoosissa tai silmät ilmastointiteipillä suljettuna tai heilasi Putinille, niin viimeistään Buchan tapahtumien ilmi tullessa olisi pitänyt ymmärtää, kuinka sairaita ryssätorakat nyt ovat ja kuinka paska roistovaltio itänaapurissamme on.

Venäläisissä on paljon asiallisia henkilöitä, tunnen jonkun verran sieltä pois muuttaneita ja aikanaan tein bisnestä hieman venäläistenkin kanssa. Paljon enemmän tunnen mukavia, luotettavia ja päteviä ex-Neuvostoliiton aikaan ja alla eläneitä henkilöitä (Viro, Latvia, Liettua erityisesti, muutamia ukrainalaisia ja jokusen mukavan georgialaisenkin kanssa on vitsiä heitetty käyttämästäni .ru -sähköpostiosoitteesta) ja tiedän niitä neuvostotarinoita.

Ei joka venäläiseltä voi vaatia vallankumousta tai Putinin ampumista, mutta jokainen, joka roistovaltion eli Venäjän puolesta astuu itsenäisen Ukrainan puolelle, on ryssätorakka. Saatanan paska örkki, pahintakin eläintä, tuholaista ja vittumaisintakin itikkaa pahempi olio. Örkki, jonka kuuluu kuolla ukrainalaisten toimesta.

[ 2 viestiä | ]